Guest Morrigan Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 (edited) Poate mai bine zis alternative rock/ hardcore/ numetal Cautam vocal cu atitudine (mai bine zis plamani), suntem dispusi sa incercam diverse stiluri de a canta dar preferam pe cineva cu voce buna clean, nu doar screamuri. Avem piese proprii (5 la numar si inca o groaza de idei pe care n-am apucat sa le lucram) si cine e interesat va primi inregistrari pentru a-si face o idee. Si, ca sa stiti, media de varsta e de 23 de ani. contact: Matei: coma_daydream@yahoo.com Edited January 17, 2011 by Morrigan
Guest Morrigan Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 puteti contacta si la ddevil440041@yahoo.com - Alex
Guest Morrigan Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 nu mai exista oameni cu voce pe lumea asta?
NihilKhaos Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 nu mai exista oameni cu voce pe lumea asta? probabil ca de numetal nu mai exista. e un gen mort.
Guest Morrigan Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 probabil ca de numetal nu mai exista. e un gen mort. Genurile scrise in anunt sunt orientative pentru genurile de muzica pe care le ascultam si care ne influenteaza. Vocal de numetal... nici nu stiu daca exista asa ceva, poate doar vocal potrivit pentru numetal, ceea ce poate insemna aproape orice. Cred ca mai bine as ruga moderatorii sa stearga acest comentariu si cel caruia ii raspunde.
Guest Morrigan Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 mentionez ca avem sala de repetitie proprie, echipata complet
Guest Morrigan Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Trupa alternative metal NU mai cauta vocal, se poate inchide.
Recommended Posts