www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CrSS

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CrSS

  1. Multumim, nu mai e nevoie, postul s-a inchis.
  2. Proiectul Eveninsanity isi cauta vocal nou pt. o colaborare de lunga durata. Ne dorim sa continuam seria de concerte si de asemenea sa finisam piesele scrise pana acum - 8 la numar - in vederea inregistrarii unui album/EP. Am fi interesati de cineva care poate folosi atat o voce agresiva (growl/scream-uri) cat si clean/melodic - cu accent pe partea agresiva. Nu conteaza varsta sau experienta neaparat, ci atitudinea si abilitatea. Suntem un grup social si suntem interesati de cineva care sa se integreze - insemnand sa reziste la glume de calitate indoielnica si sa aiba un ficat puternic. Avem deja cateva inregistrari de la concerte/repetitii pe pagina de FB, dar versiunea tl;dr a stilului este alternative metal. Pt. mai multe detalii / auditii putem fi contactati atat via FB, cat si via PM sau la telefon - 0726 346 871.
  3. Up! Update la ce are tobarul nostru - table - cu planuri de a-si cumpara stative si premier in urmatoarea perioada.
  4. Ca sa clarificam, cautam in Bucuresti si ar fi de preferat o sala nu chiar la iesire din oras Putem fi contactati si pe FB la eveninsanity sau Cristian.Rusu.
  5. Trupa eveninsanity cauta o alta trupa cu care sa imparta o sala de repetitii. De mentionat ca noi momentan nu avem sala, deci am prefera sa gasim o alta trupa care are deja asa ceva - ori asta ori sa punem umarul impreuna si sa inchiriem un spatiu si sa-l amenajam. Momentan avem amplificatoare de chitara si bass proprii, plus cateva elemente din setul de baterie (pedala, table, premier, cateva stative) si microfon. Ar ramane deci sa ne interesam/intelegem asupra unui sistem de PA pt. voce - insemnand mixer + boxe plus ce mai lipseste din setul de baterie - toba mare, cazan, tom-uri, etc. Vrem o intelegere de lunga durata si sa respectam cateva reguli de bun simt (pastrat curat, fara fumat in sala, plata la timp, etc) - in rest, suntem destul de flexibili. Daca suna bine, putem fi contactati la nr de tel 0726 346 871.
  6. Trupa momentan fara nume (momentan) cauta tobar si vocalist pt. un proiect pe termen lung. Ca genuri abordate, o struto-camila alternative/groove/metalcore/progressive. Trupe de influenta Machine Head/Tool/Northlane/Porcupine Tree/RATM, s.a.m.d.. Impartim sala cu o alta trupa, deci 1. avem timp suficient de repetitii si 2. fiecare vine cu sculele necesare. Exista deja mixer + PA acolo, plus cateva elemente din toba, deci tobarul trebuie sa detina si sa vina cu cinele/crash/ride etc + pedala, iar vocalul trebuie sa vina cu un microfon. Avem deja cateva piese compuse si dorim sa scriem si mai multe. Ne dorim oameni cu ureche muzicala, pt. ca scrierea pieselor e o activitate in care ne implicam toti. Cerintele ar fi medii; nu e nevoie de experti, dar e nevoie de seriozitate si un anumit nivel de aptitudine. La tobar ar fi frumos/necesar sa poata sa bata masuri compuse/poliritm, treceri dintr-o masura in alta (3/4 in 6/8 in 4/4 de ex.),tempo in altul, etc. si bineinteles baterie dubla. Nu e musai sa poata sa faca asta perfect din prima, dar macar sa inteleaga cum se face/ sa iasa la viteze mai mici. Ca vocal, nu avem neaparat un criteriu anume, dar ar fi frumos cineva care poate face atat clean-uri cat si growl/scream-uri cu suficienta abilitate. Un plus mare ar fi cineva care poate si vrea folosi si efecte de voce. Avem ca tinta organizarea unui concert intr-un an cu un repertoriu de 8-9 piese, eventual si inregistrarea unui album demo, deci vrem cineva pus pe treaba. Un ultim lucru - socializarea. Mai iesim din cand in cand la bere, iar atmosfera de la repetitii aduce un pic a gimnaziu/liceu... pt. copiii cu nevoi speciale. Varsta nu conteaza, experienta e poate un pic mai relevanta; ce conteaza e sa fim pe aceiasi lungime de unda. Cei interesati/intrebatori ma pot contacta via PM.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.