qtguy Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 O piesa noua, in ciuda titlului old song from the future.mp3
Guest metalhead000 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Foarte frumoasa! nici nu mi-am dat seama cã era pe repeat ºi a cântat de cel puțin 10 ori Foloseºti microfon pentru înregistrare? dacã da îmi poți trimite un link cu produsul?
Concordis Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 foarte clar sunetul chitarii si un intro frumos
qtguy Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Foarte frumoasa! nici nu mi-am dat seama cã era pe repeat ºi a cântat de cel puțin 10 ori Foloseºti microfon pentru înregistrare? dacã da îmi poți trimite un link cu produsul? Multumesc! Initial am pus-o pe repeat de vreo 20 de ori, dar mi s-a parut mult prea mult Am inregistrat cu un Fender electro-acustic, sunetul e de la doza piezo
Musaro Adriano Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 bravo, ma placut sa stii!! am si cantat pe piesa (sper sa nu te superi) dar la un moment data ascultand imi chema piesa sa iao chitara in brate!! felicitari. numai bine!
qtguy Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 bravo, ma placut sa stii!! am si cantat pe piesa (sper sa nu te superi) dar la un moment data ascultand imi chema piesa sa iao chitara in brate!! felicitari. numai bine! Multumesc! Nu am de ce sa ma supar dimpotriva, ma bucur ca ti-a placut Toate bune!
Recommended Posts