Guest Daniel Mihu Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Pod XT + pedalier (Line6 Shortboard) = 400 euro Digitech Whammy = 150 Euro Boss MT-2 (Metal Zone) = 70 Euro Boss CS-3 (Compression Sustainer) = 70 Euro Korg AX100G = 80 Euro Toate sunt in stare foarte buna! Ma puteti contacta la: 0723.994.919 sau daniel_mihu@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Spune din ce oras esti, consider ca e o informatie utila pentru cei interesati. Accepti schimburi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daniel Mihu Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Salut, sunt din Brasov, accept si schimburi dar binenteles, trebuie sa ma intereseze ceea ce oferi deci... ce ai fi dispus sa oferi la schimb? Toate bune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Nu sunt din Brasov, si nu iau ceva fara sa stiu cum suna. Imi pare rau. Succes la vanzare! Combinatia intre MT-2 si CS-3 e destul de interesanta pentru metale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daniel Mihu Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Nu sunt din Brasov, si nu iau ceva fara sa stiu cum suna. Imi pare rau. Succes la vanzare! Combinatia intre MT-2 si CS-3 e destul de interesanta pentru metale. Asta am si asta vand... indiferent cat de interesanta este combinatia despre care ziceai. Se pot trimite sample-uri si chiar si poze, filmari, etc. tot ce cere clientul daca e cazul (chiar din Brasov fiind, nu consider a fi un inconvenient pt. nimeni, esti in aceeasi situatie ca atunci cand cumperi de pe net de la Musicstore sau Thomann, numai ca eu le dau la alt pret pt. ca sunt second hand), livrarea o fac prin curierat iar asta o voi discuta la momentul respectiv cu cumparatorul! Craciun fericit tuturor! up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts