Solarograma Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Avem tot ce trebuie sala proprie, scule profesionale, experienta in domeniu si concerte. Exista si material audio insa tocmai partea de voce nu e foarte graitoare asa ca preferam un PM si discutam de acolo + ne intalnim la o repetitie si vedem daca ne potrivim (ideal ar fi growling/screaming si clean). La capitolul clape preferam pe cineva care este mai mult familiar cu sounduri ciudate, diverse efecte, noise etc....nu prea avem de gand sa folosim viori si pianno sounds... Suntem patru persoane in trupa, media noastra de varsta este de 30 de ani, de repetat nu o facem foarte des, depinde de necesitati pentru ca in general mai suntem angrenati si in alte activitati, ideea ar fi de cel putin o data pe saptamana. Eventuale repere muzicale: Isis, Neurosis, Solstafir, Esoteric... Contact: PM Mersi pentru vizionare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NihilKhaos Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 interesant. din pacate eu stau in bucuresti in prezent. m-ar fi interesat postul de vocal. Avem tot ce trebuie sala proprie, scule profesionale, experienta in domeniu si concerte. Exista si material audio insa tocmai partea de voce nu e foarte graitoare asa ca preferam un PM si discutam de acolo + ne intalnim la o repetitie si vedem daca ne potrivim (ideal ar fi growling/screaming si clean). La capitolul clape preferam pe cineva care este mai mult familiar cu sounduri ciudate, diverse efecte, noise etc....nu prea avem de gand sa folosim viori si pianno sounds... Suntem patru persoane in trupa, media noastra de varsta este de 30 de ani, de repetat nu o facem foarte des, depinde de necesitati pentru ca in general mai suntem angrenati si in alte activitati, ideea ar fi de cel putin o data pe saptamana. Eventuale repere muzicale: Isis, Neurosis, Solstafir, Esoteric... Contact: PM Mersi pentru vizionare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted February 23, 2011 Author Share Posted February 23, 2011 interesant. din pacate eu stau in bucuresti in prezent. m-ar fi interesat postul de vocal. hmm ce sa zic...basistul face naveta din Cluj asa ca...putem evolua intr-o trupa..."nationala", still up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Firebrand Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Eu as fi interesat, nu stiu daca ai primit PM-ul anunta-ma daca mai e valabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts