www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tears In Heaven

Recommended Posts

Posted

man!!! interesanta interpretarea ta... se vede ca ai muncit si sincer tot respectul pt asta. cred ca fiecare e liber sa se exprime asa cum simte. sincer, interpretarea ta nu se potriveste acestei melodii, intradevar cum zicea si colegul nostru tragi foarte mult cu axl. dar asta nu e o problema . eu vb din puctul meu de vedere ca ascultator de clapton si nu vreau sa te superi. . sfatul meu este sa continui sa inregistrezi dar asculta inainte piesa de de f multe ori, invata versurile bine si fi atent la interpretare pt ca conteaza f mult. iti urez multa bafta si te asteptam cu o noua inregistrare... :) inca una de la clapton?? ce zici te incumeti? respect !!!!!

Posted

Ok!am si un take cantat in stil apropiat de Clapton dar nu cred ca vroiam asta.Mã intresa sa o cant in felul meu asa cum o simt...bine la faza cu Axl chiar nu mã gandeam dar fiind deja a doua persoana care simte asta chiar am sa mai ascult varianta sa i-mi dau seama unde si ce seamãnã...dacã seamãnã :) ...mã pun sa încerc sa ascult la rece.Multam si tie !

Posted

man!!! interesanta interpretarea ta... se vede ca ai muncit si sincer tot respectul pt asta. cred ca fiecare e liber sa se exprime asa cum simte. sincer, interpretarea ta nu se potriveste acestei melodii, intradevar cum zicea si colegul nostru tragi foarte mult cu axl. dar asta nu e o problema . eu vb din puctul meu de vedere ca ascultator de clapton si nu vreau sa te superi. . sfatul meu este sa continui sa inregistrezi dar asculta inainte piesa de de f multe ori, invata versurile bine si fi atent la interpretare pt ca conteaza f mult. iti urez multa bafta si te asteptam cu o noua inregistrare... :) inca una de la clapton?? ce zici te incumeti? respect !!!!!

OK!Am ascultat la rece si intradevar este o interpretare mai rock (A-ti avut dreptate).Am gasit si o varianta mai soft printre trakuri pe care am sa o postez.

E...e bine sa mai asculti pareri:)

Tears in heaven chris-01 Nou.mp3

Posted (edited)

OK!Am ascultat la rece si intradevar este o interpretare mai rock (A-ti avut dreptate).Am gasit si o varianta mai soft printre trakuri pe care am sa o postez.

E...e bine sa mai asculti pareri:)

Clapton vad ca scrie pe rgc sub numele "chris_27" :D .

In alta ordine de idei...Interpretarea ta suna foarte foarte aproape de original. Felicitarile mele!

Edited by lefmir
Guest Vlad Dornescu
Posted

daca as avea o trupa cu un vocalist ca tine ar fi lux. felicitari blink.gif