Guest Imp Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Salutare, caut trupa seriosa cu dorinta de afirmare. Am experienta de 4 ani iar genul preferat este metalcore/trash. Influente majore asupra mea:Trivium, Chimaira, A7X, Machine Head, Arch Enemy, Slayer. Scule: Jackson KV JS30 Procesor G1 ZOOM Disponibilitate de a repeta de cel putin 2 ori pe saptamana, compozitii proprii, invatare rapida a pieselor si seriozitate.
Guest Imp Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Salutare, caut trupa seriosa cu dorinta de afirmare. Am experienta de 4 ani iar genul preferat este metalcore/trash. Influente majore asupra mea:Trivium, Chimaira, A7X, Machine Head, Arch Enemy, Slayer. Scule: Jackson KV JS30 Procesor G1 ZOOM Disponibilitate de a repeta de cel putin 2 ori pe saptamana, compozitii proprii, invatare rapida a pieselor si seriozitate. Caut in continuare trupa, in caz de ceva ma puteti contacta pe YM:satanelsadian
Guest eddie1981 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 (edited) Caut in continuare trupa, in caz de ceva ma puteti contacta pe YM:satanelsadian [/qu Salut, sintem chitarist si basist, am fost in formula completa insa datorita neseriozitatii acum cautam sa reintregim trupa. Provenim de la o scoala de rock, ca gen sintem undeva in zona metalului, dar oricum nu tinem de vreun tipar. Da-mi un telefon la 0722757023 si iti pot da mai multe detalii. Cosmin Edited February 6, 2011 by eddie1981
Recommended Posts