www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Chitarist Caut Trupa In Bucruresti

Recommended Posts

Posted

Salutare, caut trupa seriosa cu dorinta de afirmare. Am experienta de 4 ani iar genul preferat este metalcore/trash. Influente majore asupra mea:Trivium, Chimaira, A7X, Machine Head, Arch Enemy, Slayer.

Scule: Jackson KV JS30

Procesor G1 ZOOM

Disponibilitate de a repeta de cel putin 2 ori pe saptamana, compozitii proprii, invatare rapida a pieselor si seriozitate.

• 2 weeks later...
Posted

Salutare, caut trupa seriosa cu dorinta de afirmare. Am experienta de 4 ani iar genul preferat este metalcore/trash. Influente majore asupra mea:Trivium, Chimaira, A7X, Machine Head, Arch Enemy, Slayer.

Scule: Jackson KV JS30

Procesor G1 ZOOM

Disponibilitate de a repeta de cel putin 2 ori pe saptamana, compozitii proprii, invatare rapida a pieselor si seriozitate.

Caut in continuare trupa, in caz de ceva ma puteti contacta pe YM:satanelsadian

• 1 month later...
Guest eddie1981
Posted (edited)

Caut in continuare trupa, in caz de ceva ma puteti contacta pe YM:satanelsadian

[/qu

Salut, sintem chitarist si basist, am fost in formula completa insa datorita neseriozitatii acum cautam sa reintregim trupa. Provenim de la o scoala de rock, ca gen sintem undeva in zona metalului, dar oricum nu tinem de vreun tipar. Da-mi un telefon la 0722757023 si iti pot da mai multe detalii. Cosmin

Edited by eddie1981