levi.h Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Salutare, Trupa nou infiintata,avem experienta,piese proprii dar si coveruri,sala,sonorizare,cautam tobar serios in Bucuresti,gen :hard-melodic,alternativ. No'Rock!
Guest nightlord Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Salutare, Trupa nou infiintata,avem experienta,piese proprii dar si coveruri,sala,sonorizare,cautam tobar serios in Bucuresti,gen :hard-melodic,alternativ. No'Rock! acel tobar trebuie sa aiba setul lui de tobe/ si daca nu are? no chance nu e asa?
Doru McBrain Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 E normal ca un instrumentist sa aiba si scule,vrei sa-ti cumpere baietii?
Guest nightlord Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 era o simpla intrebare stiu ca sunt sali care pun si tobe la dispozitie.de aia cu tot respectul am intrebat.....nu sunt retard sau altceva de genul......abia am inceput si eu in domeniul tobelor si......ma gindeam ca ar fi marfa sa pot sa bat si eu cu pedale din alea cum se numesc duble parca nu?......uite daca vrei sa vezi cum invat eu sa bat www.myspace.com\darkfusionromania scuze sunt si eu la inceput cu respect sharon
Doru McBrain Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Da,ce bati tu si ce cauta baietii e chiar hard-rock cu accente de alternativ...sigur ca da!
Guest nightlord Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 deci.......e de bine sau de rau? id-ul meu de mess lonelylord32 ?
Recommended Posts