Adi M Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Salutare! Am dat intamplator peste o melodie clasica al carei titlu este gresit, din pacate. Melodia e cunoscuta, zic eu si as crede si ca e compusa de Strauss, avand un stil valsat. Dar cum se numeste? Am cautat tot ce am putut gasi pe net de Strauss (si Jr si Sr) si tot n-am gasit-o. Numele (gresit) m-a dus cu gandul la ' Vin, femei si muzica' (WINeGoodTime), dar nu e aceea. Multumesc, apreciez orice ajutor de recunoastere. Johann Strauss - Wingt.mp3
Guest Baumwolle Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 (edited) Este un fragment din Die Fledermaus, de Strauss II. Spectacolul face parte din stagiunea actuală a ONB. Edited November 14, 2010 by Baumwolle
Adi M Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Este un fragment din Die Fledermaus, de Strauss II. Spectacolul face parte din stagiunea actualã a ONB. Multumesc. Da, stiu ca se joaca Liliacul la ONB, dar gasisem doar uvertura pe net, de aceea nu am recunoscut bucata asta.
Recommended Posts