dani Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 mah...ai postat pe un topic de-al meu...ai vazut chitara..mai pun o poza...am zis 4 mil jumate..se poate negocia pana la 4..plm...ti-am zis...doza aia face totu....la ultima poza...am incercat sa fac eu ceva cu poza dar nu mi-a reushit si am salvat-o din gresheala asha cum e. mentzionez ca sunt din galatzi...deci:P transportu e moca:P...itzi convine?....ai ocazia sa o ascultzi...sa vezi despre ce e vb...in ce cartier stai?
Soulmaster Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Din pacate e cam tarziu... deja o chitara e in drum spre mine... totusi m-ar interesa (daca te ocupi cu asa ceva) niste desene pe chitara sau eventual niste doze... keep in touch.
dani Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 doze single sau humbuckere?...la desene cred ca te pot ajuta...nu eu personal dar am catziva prieteni care fac de-astea.zi-mi de doze
Guest diogrey Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 doze single sau humbuckere?...la desene cred ca te pot ajuta...nu eu personal dar am catziva prieteni care fac de-astea.zi-mi de doze am eu nisste doze le dau cu 700 is de ibanez is inca in cutia in care au venit ca vroiam sa le pun pe o alta chitara .dar nu se merita ...le si montez daca esti interesat vb pe mess
Soulmaster Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 3 doze single ... Mai intai vreau sa ma ocup de partea vizuala si dupa asta de doze pt k sunt mai scumpe.
dani Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 pai...din ce cartier esti..poate ne intalnim sa stam de vb despre tema desenului...sau ce vrei sa faci tu acolo
Soulmaster Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Va rog ffff frumos... inchideti-l... mi-am luat chitara... GATA!!!
Recommended Posts