www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Saluate RGCisti. De mult astept sa trag ceva mai serios si sa ma dau si eu mare pe forum. Din pacate va mai trebui sa astept pentru ca azi o sa va zgarii putin urechile cu ce mi-am omorat eu duminica.

Cum am tras piesa: Chitara Ibanez Grx 70 dx -> Pedala Digitech Hot Head Distorsion(bypass, nici macar nu e true bypass :) ) -> PC(line in la o placa audi Realteak, daia de gasesti pe toate drumurile): Cubase, 2 track-uri de chitara ritm, Left si Right(ambele Pan 100% L/R) si un track de chitara solo. Fiecare track consta din: un limitator al cubase-ului -> TS Secret Overdrive -> Guitar Rig 3 -> un VST care sa imi incarce impulse cab (nu mai stiu cum se numea, o sa vi-l zic exact daca va intereseaza).

Am inregistrat melodia prin Guitar Rig 3, dar dry. Apoi am luat toate inregistrarile, le-am incarcat in Cubase in track-urile de mai sus si am obtinut:

Riccardo___Allice_Cooper___Poison.mp3

In speranta ca ati supravietuit experientei grotesti de a asculta pana la capat, astept un feedback :lol:. Stiu ca sunt ceva greseli pe acolo, nu e nevoie sa ma atentionati si solo-ul nu e nici pus perfect in track si suna si putin ciudat pe notele joase.

Posted
Saluate RGCisti. De mult astept sa trag ceva mai serios si sa ma dau si eu mare pe forum. Din pacate va mai trebui sa astept pentru ca azi o sa va zgarii putin urechile cu ce mi-am omorat eu duminica.

In speranta ca ati supravietuit experientei grotesti de a asculta pana la capat, astept un feedback :lol: . Stiu ca sunt ceva greseli pe acolo, nu e nevoie sa ma atentionati si solo-ul nu e nici pus perfect in track si suna si putin ciudat pe notele joase.

mistocuta, dar nu mai atinge "whammy bar"-ul :)