Dek Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Pentru cei ce vor sa patrunda in tainele chitarii si muzicii ofer un curs de initiere teorie si aplicatie pe instrument - chitara (note, masuri, game, citire partituri, acorduri, armonii, combinari armonice si melodii din sfera folk, pop, rock). Ma adresez in special celor care nu au posibilitatea de a se inscrie la un curs platit dar totusi vor sa invete.Pentru mine e practica pentru elevi...pasiune. Cursul va incepe dupa 15 noiembrie.Cei interesati...un add: aici rock4evil.eyes pe yahoo. Rog un singur lucru...pe cei ce nu ii intereseaza si teoria...nu stiu cat de atractive li se vor parea cursurile...asa ca mai bine sa se gandeasca de doua ori inainte de a da add. Rock On!
Dek Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Pt. ca s-au facut confuzii, si asta din pricina mea, (imi cer scuze!) anuntul e valabil pentru Bucuresti!
Dek Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 daca nu va place gratis pot cere si bani....sa stiti. 30 de lei sedinta!
Recommended Posts