cyfer Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 (edited) Salut! Avem concert Cyfer's Sin in Big Mamou Sambata 13 Mai 2006. Ora 22:00 Bilet: 6 lei Rezervari: 0744 520 149 Noutati: Primul set va fi in formula de duo Cyfer chitara/voce Doru Diaconu tobe La al doilea set ni se va alatura: Mihai Donos bas (Old News, Straight Shot) Setul 1 va avea mult material nou si o abordare diferita fatza de ceea ce lumea s-a obisnuit sa auda la noi. Va asteptam! Edited May 10, 2006 by cyfer
Guest miky Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Chiar ca o sa sune altfel decat s-a obisnuit lumea sa auda... :
Guest Rufus Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Interesant concept de concert, pentru voi cred ca e si o mare provocare... material nou in primul set in formula de duo, apoi in setul al doilea, trio, cu un tanar basist foarte talentat, de altfel... Eu unul subscriu neconditzionat, mult succes Cyfer, bafta Miky! Ne vedem acolo!
Guest HAZARD Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Interesant concept de concert, pentru voi cred ca e si o mare provocare... material nou in primul set in formula de duo, apoi in setul al doilea, trio, cu un tanar basist foarte talentat, de altfel... Eu unul subscriu neconditzionat, mult succes Cyfer, bafta Miky! Ne vedem acolo! Regret enorm ca nu pot ajunge .... mi-as fi dorit sa te revad Miki in actiune dar din pakate miine is la Buzau ... e TopT ... Oricum am auzi numa vb bune despre tine iar sincer altceva nici nu ma asteptam In Rock We Trust
cyfer Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 In avampremiera concertului prezint doua piese intr-o varianta (aproximativ) gata Take Me The Sign Enjoy
Recommended Posts