Guest tssb Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 (edited) Vand esp ltd mh-400 cu dotarile : Floyd Rose licentiat (dar excelent) , doze EMG active set Zakk Wylde (81 bridge si 85 neck),corp mahon + quilted maple top, set-neck. Stare impecabila, o am de o luna, fara nici o zgarietura, absolut nimic. Pret : 1100 EURO discutabil O chitara excelenta cu doze super -> sustain cum nu are si nici nu o sa aiba vreodata jacksonu' meu... -> finish impecabil si absolut frumos -> pretul e rezonabil tinand cont ca pe aici se aduceau astea cu 1300 E Edited May 7, 2006 by tssb
malex Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 frendli ãdvais: revizuieste-ti politica de preturi aaaaa, nu ca ar fi mare pretu'... nu e scumpa, e foarte scumpa bafta PS iti spun din experienta (da, aici pe site-ul asta) ca o vei da numai dupa ce o sa ajungi sa ceri pe ea cat ai dat (asta in cel mai fericit caz). probabil ca la pretul asta http://www.thomann.de/de/esp_ltd_mh400_stb.htm o s-o dai
Guest tudor. Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 (edited) doar de curiositate daca nu te superi: o ai doar de o luna, de ce o vinzi? Edited May 8, 2006 by tudor.
Guest tssb Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 (edited) O vand pt ca imi vand 2 chitari si-mi iau un custom. O LAS LA 950.La aia de pe Thomann mai platesti 20% comision si alte taxe vamale. Mai cu curaj.... Edited May 8, 2006 by tssb
Recommended Posts