Guest Ollie Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Hello! Caut sa cant cu niste oameni care prefera sa cante (coveruri sau creatii proprii) genurile soul, jazz, blues (si pe stilul vechi dar mai mult combinatii mai noi cu r&b cum ar fi neo soul). Ca exemple: Amy Winehouse, Duffy, Erykah Badu, Jill Scott, India Arie, Angie Stone, Joss Stone, Melanie Fiona. Talent am, ceva experienta am, ore de canto...oameni carora sa le placa ce-mi place mie nu prea am ) poate gasesc pe-aici. Thanx
Guest fanariu_roger Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 buna , cam pe acolo sunt si eu uite aici o piesa compusa http://www.facebook.com/video/video.php?v=156040144428612 daca te intereseaza fanariu_roger@yahoo.com mai exact vreau sa dezvolt un proiect acustic cu influente de jazz spre pop sau ceva pe acolo
Guest sparfis Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Salut ! Ma numesc Cristian sunt clapar vocal si lucrez multe din genurile tale muzicale , am lucrat cu o trupa de coveruri in strainatate si acum am demarat un nou proiect foarte flexibil pentru Duo , trio , band pt contracte in strainatate dar si in tara ! Detalii 0767 290 388 sau Sparfis@yahoo.com
Miky C. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 @fanariu-roger: foarte, foarte misto! imi place piesa! imi place vocea! ar putea suna demential cu trupa.
Guest BluesIssue Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Hello! Ai un basist dispus sa cante genurile care-ti plac.. Eu trebuie sa ma apuc zilele astea de amenajat un mini studio. Si cand va fi gata.. Ii dam drumul..
freebog Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Daca te intereseaza o trupa de coveruri noi suntem astia si da-mi un PM
Recommended Posts