Guest withefish Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Salut! Nu reusesc sa instalez un emg afterburner. Incerc sa inlocuiesc potul de ton la o chitara cu doua doze active(EMG 81,85),cu afterburner-ul. Ramane doar potul de volum.Am cablat dupa schita asta,singura care am gasit-o pe net.Rezultatul...nimic nou,doar un brum,ca si cand nu ar avea masa,si asta cand ating corzile.Cand nu ating corzile nu are zgomot de fond. Are cineva o idee ce nu e in regula sau o diagrama corecta de montaj?? Multumiri anticipate!
Guest withefish Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 E in ordine,l-am instalat,e functional. Pt cei interesati e corecta schita.
vektor Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Vezi ca ai cateva scheme de instalare IN cutie. Vreo 4 variante daca tin bine minte.
Guest withefish Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Vezi ca ai cateva scheme de instalare IN cutie. Vreo 4 variante daca tin bine minte. ....Doar nu crezi ca m-am apucat fara sa ma uit in cutie?! Da,sunt patru,dar nu aia care mi-o trebuia mie!
Recommended Posts