Doctor X Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Fie n-am vazut eu bine fie nu a zis nimeni de pro musica in spatele hotelului Dorobantzi ma rog fost acum Howard Johnson.Adresa Int.Urali nr.4 un nr de telefon:610 18 18 de fix cu 021 pt provincie si 0726414970 mobil.Astept bere daca nu stiai de el Am prins din zbor acum cateva zile un zvon cum ca nea barbulescu, sau cum il chema pe moshul de la pro musica, ar fi dat coltu'. E adevarat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Desi multi ar vrea, eu cred ca ar fi o mare pierdere pentru industria muzicala din Romania si pe mine m-ar afecta direct moartea lu nea Barbulescu. John_OttO, pentru corectitudine iti oferim asa zisa bere de 3%, dar valoarea indicatiei tale este nula totusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest John_OttO Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Am prins din zbor acum cateva zile un zvon cum ca nea barbulescu, sau cum il chema pe moshul de la pro musica, ar fi dat coltu'. E adevarat? Nimic mai eronat in acest zvon.Nenea Barbulescu e inca teafar si nevatamat chiar ieri i-am facut o vizita sa vad ce mai are prin "stoc".Asa ca astept berea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 My bad. Unde-i ala care mi-a spus, ca-l sparg! P.S. Prima mea acustica am cumparat-o de la el acu' vro 14 ani si o am si acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest John_OttO Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 My bad. Unde-i ala care mi-a spus, ca-l sparg! P.S. Prima mea acustica am cumparat-o de la el acu' vro 14 ani si o am si acum. Si eu tot de la el am o acustica de vreo 2 ani si se tine bine mai ales ca e opera lui ca a fost reparata de el si suna chiar ok. Sorry de offtopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest John_OttO Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Aha mai stiu un mag care nu l-am vazut mentionat: Aperto Adresa: Stirbei Voda 101 in incinta scolii de muzica nush care numar telefon:6372286fix sau 0723 265 631 mobil,asa ca astept a 2-a bere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Corect. Si e Scoala de muzica si arte nr. 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest John_OttO Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Corect. Si e Scoala de muzica si arte nr. 3. Nu te contrazic ca n-am retinut numarul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Baieti, magazinele astea chiar activeaza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest John_OttO Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 (edited) Baieti, magazinele astea chiar activeaza? Da fulff sigur nu mancam *** aiurea mai ales in conditiile in care eu oricum nu vreau nik de la tine ci doar itzi ziceam ce si cum ca sa te ajunt sa-tzi faci o baza de data a magazinelor cu instrumente de muzica.Zic eu ca era destul de greu sa inventez asa adrese numere de telefon si alte ***.La pro muzica am fost ieri iar la asta Aperto pe numele lui chiar azi am fost ma rog in afara orelor de program da' era acolo.Bafta! Edited May 3, 2006 by John_OttO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 No problemo. Ofer la alegere bere sau "berea" de 3% pentru fiecare magazin in care reusesc sa gasesc pe cineva care stie sa comunice prin viu grai sau e-mail, indiferent daca raman in relatii cu ei sau nu. O sa incerc sa adun un index precis cu cine ce a scris pana la sf sapt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest John_OttO Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 No problemo. Ofer la alegere bere sau "berea" de 3% pentru fiecare magazin in care reusesc sa gasesc pe cineva care stie sa comunice prin viu grai sau e-mail, indiferent daca raman in relatii cu ei sau nu. O sa incerc sa adun un index precis cu cine ce a scris pana la sf sapt. Ok cum vrei tu eu am incercat sa-tzi dau date cat mai precise si oricum potzi sa verifici inainte de a da berea.Itzi dai seama ca nu ma apucam acum sa inventez adrese nr de tel si altele.Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Stiam de ele dar nu stiam ca mai activeaza. Maine avem indexul complet sper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 (edited) Elit Music - Oradea http://www.elitmusic.com/ -Magazin: Supermarket "CRISUL", Oradea, et.I, Tel. 0359 335 990 - Mobil: 0742 058 078 -Sediu: Republicii Nr.51, Bl.A, Sc.4,Oradea, Mobil: 0744 251 207 Later edit: sa nu va speriati cand accesati site-ul! Fotogen SRL - Miercurea Ciuc http://www.fotogen.ro/ro/html/start.html Miercurea Ciuc, Magazinul central Tulipán, etaj I. str. Petőfi Sándor nr. 18 Tel.: 0366 102 956 Mobil:0740 087 690 Edited May 9, 2006 by Geologu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuss Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Si eu tot de la el am o acustica de vreo 2 ani si se tine bine mai ales ca e opera lui ca a fost reparata de el si suna chiar ok. Sorry de offtopic. moreofftopic: stiu persoane care au lasat chitare la vanzare si s-au trezit cu doze schimbate&stuff. eu am luat de la el primul meu proc, un zoom, care a fost si ieftinut si bunicel pentru vremea lui. oricum, sa ne traiasca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Multumim Geologule... 2 beri de la baiatu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enjoy Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 INTERMEDIATE INTER'MUSIC Calea Buziasului nr. 14-16 Timisoara 0256 22 88 24 0726 73 88 66 intermediate@mail.dnttm.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest danny_boy_weeeee Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 zice-timi si mie niste magazine din bulgaria daca stiti. era odata un topic cu magazine din tari apropiate dar nu l-am gasit:(. bagati si site daca au pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts