www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

East Roots National Tour (reggae)


Bong
 Share

Recommended Posts

Ca sa nu fac cate un topic cu fiecare, am facut unul singur pe care voi scrie cand mai apare ceva. In principiu este in fiecare weekend aproape in cate un oras, in urmatoarea perioada cate o cantare.

 

next up: Resita pe data de 18 Septembrie, in Rechitza Rock Cafe. Detalii http://www.facebook.com/event.php?eid=114599831931507 .Din cate stiu eu urmeaza Bucuresti, Timisoara, Brasov. Nu neaparat in ordinea asta... voi scrie inaintea fiecarui eveniment exact care cum.

La Galati, saptamana trecuta a fost super show, si plin clubul, din relatarile membrilor. Eu din pacate nu am putut sa ajung.

 

Un link cu trupa la sala :

.

 

Baietii au luat locul 3 la Stufstock New Comers. Una dintre cele mai tari trupe de Reggae la momentul actual din Romanica. Merita doar pentru show mers...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

am uitat sa postez, dar a fost acu 2 sapt la Iasi, si sambata, 23 oct. o sa fie in Bucuresti, Laptaria lui Enache. Pt detalii http://www.facebook.com/event.php?eid=111694402228825 .

 

Eu nu o sa pot sa apar, dar baietii sunt sigur ca o sa faca show, ca de fiecare data. Sper sa mai aduc "adepti" prin acest topic, pentru ca toti pe care i-am convins sa vina la un concert al acestei trupe de cand i-au vazut nu au mai ratat vreunul :) .True story...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.