www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Noua Piesa Mute

Guest Michael.Jhoan

Recommended Posts

Guest Michael.Jhoan
Posted

Salut, sunt vocalul din Mute si as vrea sa dati o privire pe MySpace-ul nostru si sa ne ascultati cele 2 piese postate:) Un feedback ar fi extraordinar:)

www.myspace.com/mute-band

Posted

Ba, ai vrut feedback - ai feedback. :)

Suna super-tight instrumentalul din spate, aveti teme muzicale destul de catchy asa, chitaristu' ala e MEGA, manca-l-ar tata. :lol: Si inregistrarile sunt la o calitate net superioara fata de multe trupe din Romania.

In schimb, tu mai ai un pic de lucrat cu vocea, Mitza, asa ca o parere. Nu-ti fie frica sa tipi. It feels like you're holding back something.

Multa bafta!

Guest Michael.Jhoan
Posted
Ba, ai vrut feedback - ai feedback. :)

Suna super-tight instrumentalul din spate, aveti teme muzicale destul de catchy asa, chitaristu' ala e MEGA, manca-l-ar tata. :lol: Si inregistrarile sunt la o calitate net superioara fata de multe trupe din Romania.

In schimb, tu mai ai un pic de lucrat cu vocea, Mitza, asa ca o parere. Nu-ti fie frica sa tipi. It feels like you're holding back something.

Multa bafta!

Ok, multumesc mult ca ai avut timp sa imi scri:) am sa tin cont de parerea ta!

Posted (edited)

Hai ca imi arunc si eu cu parerea (a se citi cu un gram de sare tot ce zic , e doar parerea personala).

Ce mi-a placut.

+ inregistrare/mixaj foarte ok , cu mult peste alte trupe romanesti de pe myspace.

+ instrumentalul in general foarte bine legat

Ce nu mi-a placut.

- Vocea

- Ca stil nu va potriviti deloc (a se citi muzical nu vestimentar)

"INFLUÉN?Ã^1 s. f. 1. ac?iune exercitatã asupra unei fiin?e sau a unui lucru, putând sã-i modifice con?inutul, caracterul, forma etc"

Ca influente generale voi listati Muse , RHCP , GNR , Velvet Revolver.

In afara de linia de bass de la Addiction care suna vag a Flea singura trupa care se simte in muzica voastra este G'nR.

Piesa Quarantine for Lovers are unele bucatele clar inspirate de (nu din) Welcome to the Jungle - G'nR.

Chitara solo il imita aproape obsesiv pe Slash , bassul desi zice ca e inspirat de Chris de la Muse si Flea de la RHCP este cam simplu si repetitiv si nu are pic de personalitate.

Tobele isi vad de treaba lor , si aici aceiasi chestie ca la bass , repetitiv , putine filluri , fara personalitate.

Din nou repet , este chestie strict de gust pana aici si nimic nu este neinregula cu instrumentalul propriu-zis.

Vocalul... sincer nu stiu cu ce sa incep fara sa te jignesc.

Nu ai vibrato , mai degraba am impresia ca porti o conversatie decat canti , nu te-ai atins de vreo nota cat de cat inalta si nu te-am auzit sustinand vreo nota mai mult de 2-3 secunde.

Nu mai zice in viata ta ye-yeah sau yeah sau oh yeah , sunt atat de cliseice frazele astea incat starnesc sila.

Cum zicea si Sto , lasi impresia ca iti e rusine sa canti.Toarna putina pasiune in treaba asta , niste lectii de canto ar fi o binecuvantare.

Si iarasi chestia cu influentele , cum sa zici ca esti influentat de Chris Cornell , Matthew Bellamy , Freddy Mercury (no Maynard James Keenan? :) )cand tu nu suni si nici macar nu incerci sa suni ca vreunul dintre ei.

Mai degraba scriai fratii Jonas si orice alt vocal de pop-rock/disney-rock , macar acolo exista o oarecare asemanare.

Si genul pe care il cantati voi in secunda asta l-as defini ca fiind pop-rock care suge lapte de la tzata lui Slash (in sensul de influenta), nicidecum "Modern Alternative Rock".

Cheers si sper ca nu suna cam rautacios/urat ce am scris mai sus , singura intentie era de a face critica constructiva.

Edited by Stockholm_Syndrome