yamazaki Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Caut pedale de phaser sau flanger care sa sune bine si sa nu treaca de 300Ron { atata imi permite bugetu meu momentan }
midnight rider Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Caut pedale de phaser sau flanger care sa sune bine si sa nu treaca de 300Ron { atata imi permite bugetu meu momentan } Electro-Harmonix Small Stone USA 85 de euro,nou-nout,in cutie Este probabil cel mai cunoscut phaser,pedala care a definit soundul de phaser in anii 70 Nu se compara cu phaserul de la Boss,are un efect mult mai pronuntat si un sunet mai organic Cu celelalte,adica Digitech,bergrenbier si alte chinezarii nu poate fi amintit in aceeasi zi,oricum
yamazaki Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 (edited) chiar m-ar interesa, maine am sa fac rost de bani si te voi suna ... o intrebare , eu cu phaseru as vrea sa scot un sunet ca eddy van halen, el folosea mxr phaser 90 , cu electro harmonixu asta pot face sunetul van halen? Edited May 1, 2006 by yamazaki
midnight rider Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 chiar m-ar interesa, maine am sa fac rost de bani si te voi suna ... o intrebare , eu cu phaseru as vrea sa scot un sunet ca eddy van halen, el folosea mxr phaser 90 , cu electro harmonixu asta pot face sunetul van halen? ohh,yeah il incerci si vezi are si tonul ala,si multe altele,pe langa
Recommended Posts