Marius T Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 (edited) Hix te felicit pentru coverurile care le-ai inregistrat. Keep on going. Vocea imi place doar ca nu poti urca cam sus mai ai de lucrat la ea dar oricum e super. Am ramas putin marcat cand am ascultat coverurile ca mi-am dat seama ca ....damn... nu stiu nici o piesa cap coada cu versuri and shit ... care sa o pot canta la orice ora . ups Edited August 24, 2006 by Marius T
marduk Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 am si io o intrebare, cred ca s-a pus mai devreme da n-am inteles raspunsu( probabil din lipsa de punctuatie) cinti si voce si chitara in acelasi timp? de ce intreb pt ca daca da, din cite stiu eu solistu de la guns nu cinta si la chitara iar daca nu incearca sa sincronizezi mai bine btw vb despre dont cry varianta finala ( ca e singura pe care am ascultat-o la ora asta din noapte )
Hix Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Nu cand in acelasi timp sunt inregistrate track-uri separat ... O sa mai lucrez la sincronizare ...m-am apucat iar s-o inregistrez ( don't cry) Am mai inregistrat azi destul de rapid ceva ..Runaway Train de la Soul Asylum si cine o mai canta .. Astept opinii si critica.. Biro_Runaway_Train.mp3
Hix Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Ai mai nu zice nimeni nimic de asta ? Rau,bun cum o fi ziceti ceva !!
Jewelia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Ai mai nu zice nimeni nimic de asta ? Rau,bun cum o fi ziceti ceva !! not bad, i enjoyed it. imi place timbrul tau... si parca la melodia asta nu prea ai mai falsat.
TB_TM Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Ai mai nu zice nimeni nimic de asta ? Rau,bun cum o fi ziceti ceva !! Calitatea inregistrarii a instrumentalului e putin slabutza (neesential) dar vocea e super tare!
Marius T Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Calitatea inregistrarii a instrumentalului e putin slabutza (neesential) dar vocea e super tare! deacord cu tibi aici, chitara cam infundat suna.. trebuia sa ii bagi ceva inalte sa mai egalizezi putin... Cat despre voce imi place. Bravo
Hix Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Thanks guys..o sa mai vad ce fac cu gutiar rig-ul .
Guest W:W:JigSaw Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Nice voice,man Sper sa reusesc sa pun si eu ceva...akolo ...k tot am zis k pun si am pus pe naiba In fine...mere mere k-lumea...Continua sa exersezi...e important[eu repet de pe la 11 noaptea in kolo... school... ]
Hix Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Here comes mister eric clapton. Azi am inregistrat-o ...Solistica e facuta dupa ureche ....Aveam corzi noi si am zis hai sa inregistrez .Astept critica & everything ! Biro___Layla.mp3
Guest Baumwolle Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Mai, Hix, mai... Ai cam lenevit si se vede. Chitara mi se pare prea mecanica si lipsita de viata, iar vocea cam plictisita, pe refren chiar isi ia jucariile si se duce la plimbare... Incearca sa refaci melodia, e asa frumoasa... Put some soul into it!
Guest recrutul Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 frate ai o voce mijto de tot, sincer! in ceea ce priveste chitara, cand incepi strofele park se simte o mica pauza. oricum bv! te mai astept
Hix Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Well hopefully I do have the blues . Sper sa va placa. Astept critica !! Vocea lipseste pt. ca trebuie sa mai lucrez la ea... Biro___Still_Got_The_Blues___Guitar_Screwing.mp3
Guest Baumwolle Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Felicitari! Ai cateva probleme, la bend-uri si la frazare, insa te-ai descurcat admirabil.
Hix Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Ms Baumwolle.. Mai astept critica ...si lauda )..
Hix Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Well..pt. ca versiunea de 6 minute parea cam boring si inca n-am skill-uri sa o fac mai misto de atat.. Pun alta versiunea cu un ton mai misto in opinia mea si care suna mai bine . Astept pareri. Biro___Still_got_the_blues___new_version.mp3
Hix Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 So ...va atasez prima mea tentativa de blues.. Astept opinii si sfaturi ca-s cam pe taram necunoscut cu blues-urile. Ignorati gherlelele . Astept critica mai ales ca lauda ma indoiesc ca voi primi. Biro___Blues_aren__t_that_hard.mp3
Hix Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Si azi avusei chef de un jam pe un hey ba joe.. Stiu ca intro-ul e fucked up. Astept opinii. Biro___Heyjoejam.mp3
Hix Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Hehe da ...mama ei de chitara cant la ea pana-i sar corzile. Rog un moderator sa schimbe numele topic-ului in " Din fundul imaginatiei mele" pt. ca nu prea mai sunt cover-uri guns puse. Multumesc anticipat.
Hix Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 It's a wild world nu ? Biro___Wild_World.mp3
Hix Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Da ..astazi sunt on a recording spree. Can't stop . Uitati inca ceva cu acustica... Si da Zakk Wylde a facut cover dupa mine ? E clar ? Biro___Between_Heaven_And_Hell_Unplugged_.mp3
Guest Baumwolle Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Si azi avusei chef de un jam pe un hey ba joe.. Stiu ca intro-ul e fucked up. Astept opinii. Nu e rau... Insa ar fi tare frumos daca ai mai domoli ritmul uneori... Mai las-o sa respire, n-o brutaliza direct... Intra asa frumos, mai lent...cum ti-o placea tie...da-i un refren...un "solo"... Fa-o sa traiasca, sa creasca, sa explodeze si sa se domoleasca...
Hix Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 N-o las sa respire fir-ar mama ei ....pai ce dracu .... Peste o sapt juma plec si raman fara ea 2 sapt . Za song are caracter de jam...si nici songu nu l-am lasat sa respire . Biro___Something_like_blues.mp3
Hix Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Can't stop (High on caffeine !!!) Astept critica !! Biro___Used_To_love_her.mp3
Hix Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Downloadati da nu ziceti nimic . Hai de rau sa fie da numai sa fie .
Hix Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 (edited) WIiiiiiiild wiiiiiild horses... Biro___Wild_Horses.mp3 Edited December 12, 2006 by Hix
Hix Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Live and let die! Trasa cu un ciorap pe microfon ). Biro___Live_And_Let_Die.mp3
Hix Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Hey joe de data asta cu voce... Biro___Hey_joe.mp3
Hix Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 (edited) Craaazy little thing calleed loveeeee.. Eh se pare ca v-ati cam plictisit de cover-urile mele...nici un comment de ceva timp . Astept ceva critica la asta macar . Biro___Crazy_Little_Thing.mp3 Edited January 14, 2007 by Hix
Recommended Posts