Guest Dan. Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Saluty ! M-am gandit sa postez si eu niste chestii , urlate de mine pe timpul zilei . Stiu , suna infect . Dar cum niste spiridusi ( pe langa vocile cu care vorbesc noaptea ) mi-au zis ca cica as avea "voce" si ca .. zbiara si tu nitel . In si pentru ce stil , unknown for now . D-aia lalai si eu ce-mi place ... si ce place ? Pantera de exemplu . Aha , GATEEEEEEEEES . Scuzati finalul , dar asa de dragul melodiei am zis sa pastrez baza ) . In rest , daca nu ma injurati ( prea tare ) si nu ma actionati la CEDO sau Drepturile Omului mai postez , dar tre` sa prind zi buna ca azi ( auzi si tu , sa te scoli la 6 .... ) ca altfel nu .. nu suna In fine , facui azi niste cartofi prajiti seara acum .. ah si melodia este inregistrata folosind scule profesionale in studioul meu de acasa ( a.k.a camera mea ) . Numa` bine ca e foamete mondiala . Cemetery_Gates_Cover_v2.mp3
Guest Baumwolle Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Mmm... nu știu cum e cu vocea, dar cu urechea nu e bine deloc...
Adi91 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Mai... nu prea Posteaza si altele sa mai auzim. Pe masura ce ascult mai departe melodia e tot mai exagerat.. wtf.. erai beat? Nu accentua chiar in halu ala unele cuvinte, si atentie sporita la note Nu mai teatraliza
vfurdean Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 dude, asculta-te si tu. da-ti seama singur ce nu-i bine.
Guest Dan. Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 another piece of crap . Ce nu-mi suna mie bine ? Nimic nu-mi suna bine . Credeam ca ma mint vocile . Still , observ acum diferentele intre iregistrari . La CG pur si simplu tot parca e prea jos , e ca si cum ar fi modificat pitchul , dunno why . Singura chestie poate sa fie programul pt inregistrat , microfonul e acelasi , CG e cu Sound Recorder ) si Patience parca cu Cool Edit Pro . Suna ca si cand as fii beat ?) nene , asta e scuza buna , aduce cu Anselmo ,desi daca as folosi maria nu cred ca as mai fi in stare sa cant .
Guest Dan. Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Trei au zis ca sunt beat , cand sa ma duc la culcare ) HOPA ! Multumesc frumos .
Adi91 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 (edited) Dude, nu e chestia de beat.. e ca tinzi sa exagerezi atitudinea bad-ass in stilu de voce pe care ai ales sa-l adopti, intelegi? Se aude ca incerci prea mult cu accentu, furia din stomac si toate alea... Mai incearca poate si cu alt microfon si canta ceva mai relaxat. Asteptam P.S. : In plus, Cemetary Gates e o piesa criminal de greu de cantat corect in toate aspectele, groove, atitudine, tehnica. Numa' ei cred ca pot sa surprinda exact atmosfera pe care vor s-o picteze. E si asta o chestie de luat in seama Edited September 6, 2010 by Adi91
Guest Dan. Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 dap , total adevarat . tocmai d-asta ,incerc sa vad care stil se pliaza cel mai bine pentru vocea mea . o sa incerc tot ce-mi place, la final ,ori e ceva ori nu mai e ) . revenim la chitara ..
Recommended Posts