Guest Ironbog Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Daca ma puteti ajuta cu parte de bass a piesei.10x...sau sami ziceti din ce note sa incep...
Guest Jaymz Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Subscriu, vreau si eu tab'ul pentru solo, este fenomenal ... chiar discutam astazi cu un prieten despre piesa si ne contraziceam ... eu sunt de parere ca are un sound specific Cargo, el spune ca este furat de la vreo trupa straina ...
malex Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 eu sunt de parere ca are un sound specific Cargo... I'm petrified
Guest Jaymz Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ascultati aici, si ziceti ca nu este un sound tipic Cargo in acel solo .. nu va speriati ca nu este originalul just a free backtrack PovesteFaraSfarsitInstrumental.mp3
Guest Jaymz Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 O daaa Totul a inceput aici in cartier, socului pantelimon in sud est bucuresti, era o familie obisnuita fara prea multi bani cu doi copii gemeni ce cresteau printre golani, erau pustani, iar mama lor se chinuia, dar barbasu o batea ii lua banii si ii bea, toni si alex intrau in belea mereu toata ziua erau afara nu se mai duceau la scoala ha ha ha Am cam dat'o in offtopic deja, toti dar cum eu am inceput cu offtopicurile eu ma si revansez Poveste Fara Sfarsit ... linia de bass, se repeta pana la sfarsit .. lool iote ca are totusi un sfarsit A --0-----------------0----------0--2--3----------------------------0--- E -----------3---3--------------------------3--1------------3---3-------
Recommended Posts