Guest sWamP1993 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Salut. Sunt incepator si nu-mi pot da seama cum ciupeste corzile tipu' din filmarea asta: !!! Ma puteti ajuta?
Guest Powder Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 ciupeste corzile cu ungiile ..probabil are pene pentru degete sau ungiile lungi...
Riccardo Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 (edited) Melodia asta am invatat-o si eu la insistentele surorii mele. E unul din cele mai elementare moduri de ciupeala: E- --------1-----------------1----------------1----------------1-------- B ----3-----3---3------3------3---3-----2-----2---2------2-----2----2- G --2---2-----2------2---2------2-----2---2-----2------2---2-----2---- D 0----------------0---------------------------------------------------- A -- -----------------------------------0----------------0----------------- E ---------------------------------------------------------------------- Cam asta e ideea si in toata melodia se repeta exact ciupeala asta. Sau cel putin asa o fac eu, dar mi se pare ca merge fara probleme. Acordurile le gasesti pe net deci cred ca o sa te descurci. Spor la cantat LE: Din nu stiu ce motiv mi le pune stramb. Le-am mai schimbat putin, sper ca intelegi Edited November 6, 2010 by Riccardo
Recommended Posts