www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Coventry University

Guest ionutz1325

Recommended Posts

Guest ionutz1325
Posted

Caut inca 2 "colegi" de casa in Coventry.Detaliile le aveti mai jos.

Ca detalii: are 5 camere, 2 bai, bucatarie mare si cu masina de spalat microunde, frigider, congelator separat (ceea ce e ideal), o gradina mare si ingrijita in spate (din nou foarte rar la casele de studenti, la multe e inexistenta sau inutilizabila). Camerele sunt mari, unele cu pat dublu, dulap birou/uri, noptiere in fiecare. + casa este intr-o zona f buna. Este 850 pe luna deci impartit la 5 vine 170 - mai ieftin de atata eu nu tare am auzit de chirii sa fie - poate exceptii.

Comisionul la agentie e 70L pe aplicatie +50 pe contract = 80 de persoana. (contractul e pe casa nu individual !!)

Cand si daca ne hotaram va trebui sa dam garantia (deposit) - o chirie jumate - 255 de pers - astia sunt returnati de proprietar la sfarsitul anului, si chiria pe o luna.

Despre acte:

Va trebui un extras de cont pt a putea dovedi ca garantorul- parintele poate plati chiria, pasaportul pozat, scanat, cum vrei si la fel si o factura recenta de la utilitati pt a putea dovedi rezidenta.

Cei interesati rog sa ma contacteze cat mai repede!ms anticipat. :)

Guest ionutz1325
Posted (edited)

Poate e careva care merge la Coventry, de aceea am postat si aici.

Multumesc

Edited by ionutz1325