Guest deane Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Buna! De curand m-am dus sa imi schimb corzile de la chitara mea clasica Reghin si mi le-a schimbat in corzi Lenzner 010 argintate. Nu stiu sigur daca sunt bune corzile ..sper ca sunt..M-a gandit sa intreb si eu pe forum ca nu strica . Sunt bune corzile Lenzner pentru o chitara clasica?
vldmlt Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 eu am folosit pe clasica reghin si corzi de nylon Tenson la 11 lei si a mers treaba. nu vad de ce nu ar fi bune si Lenzner
gadjo Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 (edited) O sa te lamuresti tu singur dupa ton si dupa cum tin corzile infasurate. plasticele in general rezista fara probleme. Dar ar trebui sa te inveti sa-ti schimbi singur corzile. Fa rost de un string winder ca altfel vei suferi nitel la o clasica ) http://www.google.com/images?hl=en&um=...&tbs=isch:1 Edited August 20, 2010 by gadjo
Guest Calm Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Topicul este "corzi de chitara clasica" da? Parerea mea este sa nu puneti corzi metalice pe o clasica, chiar daca este Reghin poate fi Cristal sau Regun. Pe o chitara clasica se pun corzi de nylon Savarez, La Bella, Luthier, Augustine, la toate aceste firme se gasesc seturi cu specificatii diferite: hard, medium sau soft puteti alege sunetul care va place.
Recommended Posts