gigiflex Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 broken_rp.mp3 Cateodata cand editez un preset pe calculator via USB, il salvez si schimb presetul, respectivul la care schimb o ia razna. Rezultatul intamplarii e mai mult sau mai putin interesant. In cazul asta e ceva abstract. Ce trebuia sa se auda era un simulator de acustica, si uite ce a iesit .
Guest Valy18 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 o faci piesa si ii pui titlul: Remains of War )
gadjo Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 e un negativ peste care canti, nu? si procesorul scoate doar paraitul ala. suna a ceva 'clipped'. ceva e dat mult prea tare.
gadjo Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 sunetul ne distorsionat e chiar tare. daca il poti izola te-ai scos
gigiflex Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 ce se aude acolo e o combinatie intre presetu precedent (un shimmer mai drastic) si ala la care am schimbat ala dinainte suna asa :budinca.mp3
eduard.alexandru Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 ce se aude acolo e o combinatie intre presetu precedent (un shimmer mai drastic) si ala la care am schimbatala dinainte suna asa :budinca.mp3 Genial! E un "accident" destul de placut.
gigiflex Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Am descoperit ce se petrecea acolo, nu era mare branza ... imi facea pitch shift o octava doar si ridica semnalu incat distorsiona in el sau in placa de sunet Am umblat un pic la preset si am pus un VST sa distorsioneze si a iesit ceva mai controlabil DAW-ul meu s-a decis ca licenta mea limitata nu imi permite sa salvez asa ceva asa ca aberatia ramane neterminata si uitata . Imi cer scuze pentru inregistrarea asta dar trec print-o perioada monotona : budinca2.mp3
Guest RydeOrDye Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Suna misto dar budinca e buna omule. Ce ai cu budinca? Asta ar trebui sa se numeasca acnidub.
Recommended Posts