www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Hendrixperience - Un Eveniment Extrem De Special


marcianpetrescu
 Share

Recommended Posts

Event Plus prezintã HENDRIXPERIENCE, un tribut al muzicii de valoare

 

 

În perioada 17 – 19 septembrie, Event Plus organizeazã prima ediție a Festivalului „Hendrixperience”, un eveniment inspirat de stilul psihedelic, liber ºi plin de culoare caracteristic anilor 70’.

 

„Hendrixperience” nu este un tribut adus exclusiv lui Jimi Hendrix, ci muzicii de valoare, indiferent cã este interpretatã în manierã tradiționalã sau contemporanã, combinatã într-un eveniment de weekend cu un cumul de experiențe deosebite prin varietate ºi diversitate, care pornesc de la libertatea spiritului fiecãruia dintre noi ºi de la dorința de a crede în valori ne-comerciale.

 

Cele “3 Days of Freedom” oferã ºansa de a reîntâlni vechi prieteni ºi de a face cunoºtințe noi, pe fondul a trei zile de concerte, workshop-uri ºi întâlniri informale cu muzicieni, impresari, jurnaliºti ºi autori de carte muzicalã, audiții tematice Jimi Hendrix ºi muzica anilor ’70. Alexandru Andrieº, George Baicea, Ernesto Bianchi, Relu Bitulescu, Steve Clarke, Radu Lupaºcu, Aurel Mitran, Cãtãlin Rãsvan ºi Sorin Romanescu sunt printre cei ce vor fi prezenți la prima ediție a Festivalului Hendrixperience.

 

Unul dintre cei mai talentați chitariºti români din ultimii zece ani, George Baicea, va lansa în cadrul festivalului primul DVD românesc de Blues: “Stealth – Made In Romania” înregistrat de George Baicea Electric Blues Band.

 

De asemenea, în premierã est-europeanã, basistul american de Jazz, Steve Clarke, îºi va lansa cel mai recent album, “New Beginnings”, înregistrat în formula de trio (cu participarea specialã a chitariºtilor Mike Stern ºi Chris Morrison).

 

Tinerilor muzicieni (vârsta maximã de 25 de ani), susținãtori ai muzicii de valoare, li se oferã ºansa sã îºi dovedeascã talentul în cadrul concursului de chitarã electricã având ca premiu o pedala Digitech Jimi Hendrix Experience Expression Pedal. Înscrierile se fac pe adresa de mail office@event-plus.ro pânã în data de 10 septembrie.

 

Festivalul „Hendrixperience” se va desfãºura în Delta Dunãrii, în complexul Cormoran, iar motivul pentru care Ioan Big, inițiatorul ºi managerul de proiect, a ales aceasta destinație, se datoreaza sentimentului de libertate pe care îl induce, precum ºi posibilitatii de a trãi experiențe inedite... în afara sferei muzicale.

 

Complexul Cormoran, în afara unor condiții foarte bune de cazare ºi a unei bucãtãrii excelente, are capacitatea susținerii a numeroase activitãți, indiferent de vârsta participanților, de la plimbãri cu ºalupa la pescuit sportiv, de la vânãtoare la echitație ºi pânã la ping pong, darts, biliard sau simpla baie de soare de la marginea piscinei.

 

Hendrixperience este un concept care se bazeazã pe participarea pro-bono a artiºtilor. Taxa de participare de 85 de RON garanteazã accesul la diversele componente ale evenimentului ºi este destinatã exclusiv acoperirii costurilor de cazare ºi masã ale artiºtilor.

 

Dacã eºti un “believer”, vino alãturi de noi sã ascultãm muzicã ºi sã ne bucurãm de „3 Days of Freedom” la Hendrixperience !

 

Mai multe informații puteți gãsi pe site-ul www.cormoran.ro

 

Event Plus este o companie de Event Architecture, specializatã în experience-marketing ºi designul evenimentelor speciale. Portofoliul Event Plus cuprinde atât evenimente corporate organizate pentru clienți ca Roche Romania, E.ON România, Asociatia RoRec, JTI, BRD Groupe Societe Generale, EFG Retail Services, TIAB, Sodexo Romania, Allianz Tiriac, British American Tabacco, AutoItalia, Impression Romania, dar ºi o serie de concerte ale unor artiºti internaționali ºi români deopotrivã – Sugar Blue, Bob Brozman, Louisiana Red, John Hammond, Eric Sardinas, Charlie Musselwhite, Coco Montoya, Snowy White, Rick Estrin, George Baicea Electric Blues Band, Marcian Petrescu & Trenul de Noapte, Circa 7, Aievea.

post-5714-1282120842_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.