www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mixer Phonic Am 440 D+ Boxa T-box 302 A


Guest Diz
 Share

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul vand un mixer Phonic modelul acesta: http://www.thomann.de/de/phonic_am_440_d.htm - specificatiile si pretul produsului nou

 

Si o boxa activa la 300w + 100w treble, biamped : http://www.thomann.de/de/the_box_pa302a_bi...ullrangebox.htm - specificatiile si pretul produsului nou

 

 

Desi boxa costa 259 euro si mixerul 89, pretul meu este de 200 de euro/ tot pachetu pentru ca am nevoie mare de bani pentru un amplificator de bass. Au 1 an vechime, si in afara de mici defecte cosmetice pe care boxa le are, sunt in stare impecabila :) Mentionez ca este un pachet ideal pentru orice trupa incepatoare, cel putin la noi si-au facut treaba de minune in sala de repetitie (le-am folosit sa amplificam vocea, ocazional si chitara si clapa iar puterea este mai mult decat suficienta + mixerul are niste efecte chiar dragute si o claritate pe care eu nu o asteptam de la pretul ala :lol: )

 

Sculele se pot vedea in Timisoara, trimit si in tara dar cumparatorul suporta taxele de curier.

 

Ma puteti contacta la diz(.)bass(@)yahoo(.)com (masura anti-spam) sau la 0745610342. Daca imi dati add pe messenger va rog doar sa mentionati scopul in descriere ca sa pot sa va dau accept. Voi reveni curand cu poze!

Edited by Diz
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
7 milioane sau schimb cu pretty much orice echipament legat de bass :) haideti oameni buni, stau degeaba la mine!

ofer la schimb 2 amplificatoare : Hartke G15R + Roland CUBE 60 . Pe acesta din urma se poate face bass,deoarece are un switch care decupleaza difuzorul propriu si i se poate atasa o boxa dinafara cu dif.de 8 ohmi,care preia intreg semnalul sonor dat de Roland (Suna bine,tare si clar ) .Rel .la 0722-630392.Tiberiu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Sculele revin la vanzarea cu mentiunea ca mixerul intre timp a facut 2 "bube": canalul 3 nu are functionala intrarea de jack (dar cea de microfon, preamplificatorul si potentiometrele functioneaza perfect), iar mufa de iesire generala dreapta nu functioneaza. (sunt convins ca aceste defecte pot fi usor si ieftin reparate prin schimbarea mufelor, dar nu am timp sa ma ocup de asta). Pretul este 750 ron cu transportul inclus oriunde in tara.

 

Update si la modalitati de contact: Private Message/ yahoo messenger diz.bass(at)yahoo.com / facebook Diz Razvan sau la telefon 0722857868. Multumesc!

 

 

Linkuri:

 

http://www.soundcreation.ro/mixere-a...0d-id4787.html (intre timp mixerul nu mai exista la Thomann)

http://www.thomann.d...ullrangebox.htm

Edited by Diz
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.