Micutu JBJ Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 (edited) Salut ! Ei bine ,am reusit sa inregistrez un cover dupa Always , melodia mea de "suflet" . E prina singurele ,daca nu chiar singura , chiar inseamna ceva , cuprinde un sentiment anume . Unele parti mi se par as fi putut mai bine , dar altele imi plac cum au iesit .Still .. A doua melodie , eh , clasica , am inregistrat-o dupa , am profitat ca vocea era oarecum ragusita dupa atatea ore de practice ) . Pls , nu dati cu pietre ) . Multumesc , salut ! PS : I LOVE BON JOVI . always2.mp3 enter.mp3 Edited July 28, 2010 by Micutu JBJ
vladalex Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Nu e chiar in "tonalitatea originala" dar este de apreciat initiativa si pasiunea cu care canti...
Guest Big Tree Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 (edited) Am crezut cand am dat drumul la a doua .....stai inca sunt in soc , am crezut ca tu esti acela care canta la chitara si ai facut si a doua chitara ...in fine , tarziu mi-am dat seama .... Ai de lucrat , nu ai vreo gagica care canta bine sa te ajute sa treci la urmatorul nivel?Voce rea nu ai , falsezi destul ...dar se rezolva ...cum la o chitara ii tragi corzi noi , reglezi octavele si bla bla asa poti si tu ... faci asta doar daca esti chiar pasionat. Edited July 28, 2010 by Big Tree
Micutu JBJ Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Thanks a lot guys . Dap , la Sandman o cam luai pe aratura , d-aia toate sperantele le-am pus in Always . Sa cante bine ? neh , rar gasesti asa ceva ...
Vladimir Tepes Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 la vine mos ene suna ca si cum ai alerga pe deal la panta abrupta fugarit de doi dulai mioritici
Micutu JBJ Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 la vine mos ene suna ca si cum ai alerga pe deal la panta abrupta fugarit de doi dulai mioritici doar doi ? =] bine ,doi mioritici si cu .. Inna sa fie trio misto =) .
czzy Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Chiar nu stii sa canti . sincer . Daca vrei, despic firul in 4: 1 - Nu ai ureche din moment ce cantai cu el si erai mai jos ca el. Nu ai facut asta intentionat, pt ca nu ai tinut-o toata melodia. Uneori ajungeai la tonalitatea lui 2 - falsezi f mult (din moment ce ajungi si la o tonalitate si la alta) 3 - timbru ... nu ai cum sa-ti dai seama din moment ce tu nu ai cantat. Daca ajungeai la American Idol, te facea Simon ala varza ) (sau virgil iantu ). Putem aprecia DOAR initiativa, da' avand in vedere ca am ajuns aici prin topicul "vocali" ... pfff ... mult prea mult spus vocal. Si faptul ca ceilalti fac aprecieri la melodia ta, (always), imi confirma ceea ce cred despre forumuri . Nimic util . Cei adevarati nu stau pe forum, sau scriu f rar cand chiar cauta ceva. Ciuszz.
aliorneicev Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Salut ! Ei bine ,am reusit sa inregistrez un cover dupa Always , melodia mea de "suflet" . E prina singurele ,daca nu chiar singura , chiar inseamna ceva , cuprinde un sentiment anume . Unele parti mi se par as fi putut mai bine , dar altele imi plac cum au iesit .Still .. A doua melodie , eh , clasica , am inregistrat-o dupa , am profitat ca vocea era oarecum ragusita dupa atatea ore de practice ) . Pls , nu dati cu pietre ) . Multumesc , salut ! PS : I LOVE BON JOVI . intreaba si tu pe cineva cam ce inseamna tonalitatea , mai ales in legatura cu piesa asta pe care o interpretezi , poate reusesti sa repari greseala
Recommended Posts