Guest Brett Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Mai nu stiu ce sa zic dar cred ca a venit vremea sa imi cumpar o chitara electrica nu depind de mult din pacate.... de 2.500.000 lei .... daca aveti vreunu ceva de oferit la pretu asta astept mesaj, mai multe detalii vorbim pe privat
russdodo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=4608 vezi daca mai e valabil. bafta.
Guest nujtiu Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Mai nu stiu ce sa zic dar cred ca a venit vremea sa imi cumpar o chitara electrica nu depind de mult din pacate.... de 2.500.000 lei .... daca aveti vreunu ceva de oferit la pretu asta astept mesaj, mai multe detalii vorbim pe privat salut! am o chitara electrica behringer (negru cu alb) de vanzare. am cumparat-o acum mai putin de un an de la muzica. e ca si noua, am cantat foarte putin pe ea, de fapt am cumparat-o cu intentia sa invat pe ea ceea ce nu s-a mai intamplat, ideea e ca e ca si nefolosita. o vand cu 3 milioane cu husa, tremolo. dak esti interesat yahoo_id: nujtiu_bun@yahoo.com valabil si pt altii
Recommended Posts