Shreder_DT Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Salut, Primul cover - Lost without you a lui Petrucci. Are destule gherle, dar mai invat pe parcurs. A doua piesa e partea de solo-uri de la Opeth - A fair judgement, inregistrata mai demult. lost_without_you.mp3 A_fair_judgement_solos.mp3
Guest Michaela Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Super!!! Imi place cum se aude!!! Felicitari!
Petrucci e tare Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 (edited) Imi place mult coverul. (Petrucci) LA mai mare! Ce scule ai folosit ca sa obtii tonul? Mie unul mi-a placut, se apropie mult de tonul lui Petrucci de pe "Suspended Animation" Edited July 27, 2010 by Petrucci e tare
Squier Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 si mie mi-a placut,merita sa le mai studiezi pana ies perfect
Shreder_DT Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Imi place mult coverul. (Petrucci) LA mai mare! Ce scule ai folosit ca sa obtii tonul? Mie unul mi-a placut, se apropie mult de tonul lui Petrucci de pe "Suspended Animation" Am folosit un Fender Stratocaster Highway one, bagata intr-un VOX AD15VT din care am inregistrat cu un microfon. Ca pedale am folosit Boss DS1 si un Wah la partea finala. Chitara a stat cam toata piesa pe doza din neck, de unde a iesit si tonul mai plin.
HoMegas Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Am folosit un Fender Stratocaster Highway one, bagata intr-un VOX AD15VT din care am inregistrat cu un microfon.Ca pedale am folosit Boss DS1 si un Wah la partea finala. Chitara a stat cam toata piesa pe doza din neck, de unde a iesit si tonul mai plin. Marfa tati, chitara mea a stat prea mult timp neatinsa can am fost cu mana in ghips, ma bucur ca macar tu te tii de treaba
Petrucci e tare Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 (edited) Am folosit un Fender Stratocaster Highway one, bagata intr-un VOX AD15VT din care am inregistrat cu un microfon.Ca pedale am folosit Boss DS1 si un Wah la partea finala. Chitara a stat cam toata piesa pe doza din neck, de unde a iesit si tonul mai plin. Mi-ai face o favoare daca mi-ai spune mai multe despre acel microfon. (pana acum am facut inregistrari doar cu amplitube;niciodata prin amp->mic). Ce model de mic ai folosit? cu ce l-ai preamplificat(sau e vorba de un mic cu placa de sunet inclusa cu usb)? ce placa de sunet ai folosit? pozitia relativa a microfonului fata de amp? Merci. cheers Edited July 29, 2010 by Petrucci e tare
Shreder_DT Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Mi-ai face o favoare daca mi-ai spune mai multe despre acel microfon. (pana acum am facut inregistrari doar cu amplitube;niciodata prin amp->mic).Ce model de mic ai folosit? cu ce l-ai preamplificat(sau e vorba de un mic cu placa de sunet inclusa cu usb)? ce placa de sunet ai folosit? pozitia relativa a microfonului fata de amp? Merci. cheers E un microfon pe care il am de la un prieten. Nu e vreo firma anume, dar isi face treaba. Scrie pe el: Aria Cardioid - electret condenser microphone, are un switch on-off si e alimentat de o baterie de 1.5 V. Microfonul are un cablu cu jack care intra in placa de sunet (in mic-in). Placa audio e un Audigy. Microfonul a stat aproape lipit de amp la un unghi de aprox 45 de grade. Inregistrarea am facut-o in Cubase cu backing tracku pe un canal si chitara pe altul. Am incercat si cu chitara din amp cu un cablu tras in line in, dar nu suna asa bine, sau cel putin nu m-am priceput eu. Important e ca volumul din pc pt mic si recording sa fie pe la jumate, altfel o sa sune distorsionat. Bafta! @Homegas: Mersi de aprecieri si scoate LP-ul de sub praf si apuca-te de cantat, sa-ti revii dupa ghips:) Astept si critici
Petrucci e tare Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 E un microfon pe care il am de la un prieten. Nu e vreo firma anume, dar isi face treaba. Scrie pe el: Aria Cardioid - electret condenser microphone, are un switch on-off si e alimentat de o baterie de 1.5 V. Microfonul are un cablu cu jack care intra in placa de sunet (in mic-in). Placa audio e un Audigy. Microfonul a stat aproape lipit de amp la un unghi de aprox 45 de grade. Inregistrarea am facut-o in Cubase cu backing tracku pe un canal si chitara pe altul. Am incercat si cu chitara din amp cu un cablu tras in line in, dar nu suna asa bine, sau cel putin nu m-am priceput eu. Important e ca volumul din pc pt mic si recording sa fie pe la jumate, altfel o sa sune distorsionat. Bafta! @Homegas: Mersi de aprecieri si scoate LP-ul de sub praf si apuca-te de cantat, sa-ti revii dupa ghips:) Astept si critici merci .. sa inteleg ca acea placa audagy e un model ce are preamplificare ptr microfon, nu? fara preamplificare mie imi suna prastie
Shreder_DT Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 merci .. sa inteleg ca acea placa audagy e un model ce are preamplificare ptr microfon, nu? fara preamplificare mie imi suna prastie Nu, e un model mai vechi. Arata ca o placa normala, nu are nimic special.
Guest Baumwolle Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Dar cu frumoasa aia cherryburst nu pui nimic?
Shreder_DT Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Dar cu frumoasa aia cherryburst nu pui nimic? Hehe, o sa pun si cu ea pe viitor. Ce e drept am cam neglijat-o in ultimul timp de cand am luat Strat-ul. Oricum suna foarte bine si J&D Brothers
stefan_moraru Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Timaru rulz ! Cel mai tare chitarist din Oneºti ºi din Gãlean.....
Shreder_DT Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Timaru rulz ! Cel mai tare chitarist din Oneºti ºi din Gãlean..... Mersi Stefule. Din Onesti cu siguranta nu, poate din Galean
Shreder_DT Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Opeth - Harvest fara vocals. Se baga careva la voce? Nu prea imi place cum a iesit per total, dar am zis sa o postez totusi, poate suna mai bine cu voce harvest_01.mp3
Shreder_DT Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Dar cu frumoasa aia cherryburst nu pui nimic? Baumwolle, cu cherryburst-ul am inregistrat partile de electrica
Recommended Posts