barbarossa Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 vand doze epi lp standard.pret 3 milioane amandoua. vand doza dimarzio bhm bridge (brian may signature) single coil.tip blade. va dati seama f greu de gasit... 1.500.000 si mai vand un single coil de jackson ps 2 japonez neck 1 milion negiciabil. astept pm de asemenea caut case pt lp. dozele sunt pe chitara din stanga mijloc si neck, respectiv pe lp. mentionez k dzele sunt pe chitari. asa ca daca le vrea careva trebuie sa astepte pana le dau jos, deci nu de azi pe maine.... ca poate nu am timp chiar atunci. thanx
Adi Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Amendament 5:Nu monopolizati sectiunea! Aveti dreptul la maxim un post de tip "up/sus/bump" pe zi Te rog sa nu se mai repete.
Guest p_aciulea Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ma Adi, eu zic ca in momentul in care omu da un "up" la o ora dupa ce a pus anuntu, si apoi ii mai spui si tu odata ca nu e voie sa faca asta, practic ii dai si tu un UP, nu mai bine ii stergi direct postul si ii dai un PM ca sa stie ce s-a intamplat? parerea mea
Adi Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Point taken. Ai dreptate cu asta, dar vroiam sa mai fac o data avertizarea in public pentru a reduce pe cat posibil viitoare abateri. Si oricum era deja al treilea topic in lista in momentul cand am postat. In schimb pentru postul asta trebuie sa-mi zica mersi barbarossa
barbarossa Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 vand doze epi lp standard.pret 3 milioane amandoua. vand doza dimarzio bhm bridge (brian may signature) single coil.tip blade. va dati seama f greu de gasit... 1.500.000 si mai vand un single coil de jackson ps 2 japonez neck 1 milion negiciabil. astept pm de asemenea caut case pt lp. dozele sunt pe chitara din stanga mijloc si neck, respectiv pe lp. mentionez k dzele sunt pe chitari. asa ca daca le vrea careva trebuie sa astepte pana le dau jos, deci nu de azi pe maine.... ca poate nu am timp chiar atunci. thanx
barbarossa Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 vand doze epi lp standard.pret 3 milioane amandoua. vand doza dimarzio bhm bridge (brian may signature) single coil.tip blade.1.500.000 negociabil si mai vand un single coil de jackson ps 2 japonez neck 1 milion negociabil. astept pm de asemenea caut case pt lp. dozele sunt pe chitara din stanga mijloc si neck, respectiv pe lp. thanx
vektor Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 (edited) Messenger contact ? Ma intereseaza aia "blade" And how negociable are they ? Edited April 27, 2006 by vektor
barbarossa Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 (edited) vorbim pe pm http://www.songbirdmusic.com/products_prev...D=&loc=&x=0&y=0 doza e dimarzio dp 206 si noua costa 205$, la sale e 150$.... asa arata doza: http://ssc.unict.it/~tornado/greco206.jpg este vorba despre o serie limitata de dp 206 produsa in anii 80 daca stiu eu bine. doza daca tin eu bine minte este tip blade, am vazut cand am montat-o. ea este acoperita cu plastic negru pe care sunt inscrise initialele BHM cu auriu. Edited April 27, 2006 by barbarossa
Recommended Posts