Guest Thorgrim Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Armies of Wiena si Inner peace Armies_of_Wiena.mp3 Inner_Peace.mp3
Guest Sterben Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 mi se pare ca ai prea mult delay la piesa a 2-a da' no comment
TB_TM Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 (edited) Baieti, vreau si critica!!! Hello! Pe Armatele Vieneze ai bagat tot ce ti-a venit la mana, nu? Din ce aud nu cred ca te-ai gandit nici o secunda in ce gama esti, ce note iti permite si ce nu... Trebuie sa fi atent la masuri si sa-ti numari timpii... 1-2-3-4-1-2-3-4... Sa inteleg sa in ultimul timp ai exersat obsesiv sweep-picking-ul pe 3 corzi... cel putin interpretarea cam asta spune: "Bueheheee! ia ce sweeping-uri stiu!!" Chiar si cand improvizezi incearca sa te invarti in jurul unei teme. E foarte rau daca asculti o piesa si la sfarsit sa nu-ti ramana nimic in cap si sa te intrebi: "ceeee?... " Lasa "curcanii" pana o sa poti sa-i faci curat si pe timp; femeile nu sunt impresionate de saispatrimi, mai ales daca sunt false, murdare si off-tempo Ma rog... in mare... las-o mai usor. Cauta sa canti curat si pe timp (un metronom ar fi ideal) PS: You asked 4 it! Edited July 19, 2010 by TB_TM
Guest AlinMetallica Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 mi se pare ca ai prea mult delay la piesa a 2-a da' no comment Exact
Guest Sterben Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 imi esti dator cu un feedback am si eu ceva postat un pic mai jos. check it
Recommended Posts