andreicristian Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Produs :http://guitarshop.ro/produs.php?pid=593 YouTube SoundCheck: Pret: 270lei Negociabil Garantie: Nu a fost completat,trebuie completat,trimis prin posta pentru a beneficia de garantia internationala(mai multe informatii in carticica). Doar Bucuresti! Detalii: A fost cumparata in Decembrie 2009,am cantat la ea aproximativ 5-6 ore maxim,din lipsa de timp.Anul acesta mai am si bac-ul si chitara o sa ramana in pauza pana cand intru la facultate.Nu prezinta nici o urma,e intacta,impecabila.Plata se face fata in fata ca sa nu existe dubii sau ceva de genul.In cutie este: Pedala HardWire SC-2 Valve Distortion,garantia,carticica,un glowing-sticker. Modalitate de Contact: andreicristian90@gmail.com sau PM!
andreicristian Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Pedala revine la vanzare.Au fost unele probleme cu Posta Romana asa ca prefer sa ne intalnim in Bucuresti fata in fata.Userul Trex nu a avut nici o vina pentru faptul ca nu am putut sa facem tranzactia. PRET: 270 RON Negociabil Doar Bucuresti.
andreicristian Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Rezervat(again) userului Trex.Sper sa mearga prin Fancourier .
andreicristian Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Vandut userului Trex.Se poate inchide!
Recommended Posts