Bogdi Skinny Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Serbus. Student anul 2 la Politehnica in Timisoara , necasatorit , fara copii , vaccinat la zi , caut membrii sau trupa care are nevoie de chitarist si vocal. Mentionez: trupa sa fie din tm , ca sa ne fie mai usor la toti . De altfel , cant la chitara de mai bine de 2 ani , nu de alalteieri. Pot canta si vocal lejer , am mai cantat. Genurile abordate sunt in mare THRASH METAL (Metallica , Pantera , Megadeth etc.....) si Heavy(Hammerfall , Maiden etc....) . Mai accept si alte melodii in functie de preferinte... Sunt dispus sa imi acord timp , desi am destule de facut , dar caut oameni SERIOSI !!!!! Sunt deschis la conversatie cu orice persoana interesata. Sculele pe care le detin sunt la sectia Informatii . P.S. : Anuntul acesta este pe cat se poate de serios. Va astept , multzam . Skinny
Bogdi Skinny Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Mai cateva detalii mici......hai ca se poate.........
Bogdi Skinny Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Mai umpic....deja incep sa ma plictisesc , parca vorbesc singur aici , mai zici naibii adminii ca sunt skizofrenic.......
kongar Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Mai umpic....deja incep sa ma plictisesc , parca vorbesc singur aici , mai zici naibii adminii ca sunt skizofrenic....... Suntem o trupa de in formare tobar si chitarist daca vrei sa intri cu noi dami un mesajj cu id tau ms:D ar fi fain...suntem faorte seriosi
Recommended Posts