Musaro Adriano Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Cumm zice titlu vand bb preamp (folosit de multi grei pedalutza asta) sunet 'singing' de necrezut. da viata la sunete de amplificator, boostaza orcare distorsor sa fie mai fluid si cristalin si se poate folosi ca overdrive (vezi Timmons) Ca noa, 150 euro, 0723536993 sau PM
dreamcatcher Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 e modelu ala mai nou cu ledu sus? aa. si de ce il dai?
Musaro Adriano Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 (edited) da frate este modelul mai nou!!! Numai bine!! Ps. pedala este cum lai lua de la magazin NOA, si nu asa pentru sa zic si eu ceva, pedala este ca la magazin, folosita foarte putin si tinuta in stare impecabila cam ca tot ce am vandut pana acuma pe rgc. de sera atases pose. ciao Edited July 15, 2010 by Musaro Adriano
dreamcatcher Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 ti-l iau eu cand ma intorc din concediu daca nu il dai pana atunci.
Musaro Adriano Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 sa dat, se poate inhide, merci team rgc!!
Recommended Posts