fixxxer_metalhead Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 bine mai fratilor, nimeni nu canta metale prin Constanta?
Neo Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 e primul topic de genu "Chitarist caut trupa" asa de lung... imi pare rau ca nu ai gasit nimic pana acuma, mult succes in continuare
fixxxer_metalhead Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 vorba aia...incercarea, mortii masii UP, inca disponibil!
Ihnspyre Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Esti relentless. Putini suntem in Cta care agreeaza metale. Ti-as fi raspuns pozitiv la apel daca stiam ca putem gasi membrii in completare... dar nu ai de unde. Basist bun nu prea exista in afara celor mai in varsta si in afara de Serban(White Walls, cu care am cantat in Men in The Mirror si alte mini-proiecte). Tobari gasesti, dar problema intervine la genul preferat(adica metalagii dornici, mai rar). Spor in continuare! PS: cati ani ai? (varsta + experienta chitaristica)
fixxxer_metalhead Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 mdea, am observat si eu ca nu prea canta lumea metale prin constanta, mai ales cei de varsta mea. 20 de ani adica, din care 3-4 de chitara. la o adica, as lua-o si de la zero, dar unde gasesc pe careva sa vrea sa invete bass si tobe? daca aveam bani, imi faceam eu un one-man band, si rezolvam problema hai UP, poate vede careva.
Guest StuWie Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 vino cu un anuntz scris pe un "post it" la http://forums.rgc.ro/topic/59272-servicii-inchiriez-sala-de-repetitie-in-constanta/ ca aici mereu gasesti combinatii.
Guest StuWie Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 deci tu esti fane ... anuntul tau a fost postat ... acum ramane sa vedem feedbackul ... cine shtie
fixxxer_metalhead Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 a aparut anuntul la sala? super atunci! daca gasesc formatie, fac cinste cu un trompy fetitei careia i-am lasat biletul
fixxxer_metalhead Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 renunt la cautari, constanta e moarta la capitolul metale. anuntul se poate suspenda pana in martie 2012, cu binevointa adminilor
Recommended Posts