www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ihnspyre

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ihnspyre

  1. Salut Ștefan! Îmi pare rău dar nu sunt interesat de schimb. Din păcate, de bani am nevoie. Îți doresc mult succes!
  2. Pret: RON Localitate: Constanța Contact: 0744804074 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare! Vând următoarele pedale de chitară: - Dunlop CryBaby GCB95 250 RON - HardWire RV-7 Stereo Reverb 350 RON - HardWire DL-8 Delay / Looper 450 RON Pedalele sunt în stare foarte bună.
  3. Vând amplificator chitară Peavey Valveking 212 100W. Amp-ul funcționează perfect, este în stare foarte bună iar lămpile au fost înlocuite în urmă cu 2 ani. Îl am cam de 4 ani. Prețul este 1000 RON . Anunțul este valabil pentru Constanța sau pentru cine ar dori să bată un drum până în Constanța.
  4. Esti relentless. Putini suntem in Cta care agreeaza metale. Ti-as fi raspuns pozitiv la apel daca stiam ca putem gasi membrii in completare... dar nu ai de unde. Basist bun nu prea exista in afara celor mai in varsta si in afara de Serban(White Walls, cu care am cantat in Men in The Mirror si alte mini-proiecte). Tobari gasesti, dar problema intervine la genul preferat(adica metalagii dornici, mai rar). Spor in continuare! PS: cati ani ai? (varsta + experienta chitaristica)
  5. Caut membrii cu experienta pt proiect Experimental Prog Metal/Death/Technical/Post-Rock etc Cei interesati pot trimite mail vlad.vilcea@gmail.com
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.