Guest TheBeginer Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 imi cer scuze k incerc sa invat...se pare ca forumul asta e facut degeaba...mai bine nu mai intreb nimic niciodata. multumesc totusi celor care au fost binevoitori a ma invata cate ceva din ce stiu ei...si celorlalti ca cer sa am o cultura muzicala. imi pare cer scuze si pentru numele topicului. va rog frumos sa-l stergeti. TOPIC INCHIS
Reckless Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 imi cer scuze k incerc sa invat...se pare ca forumul asta e facut degeaba...mai bine nu mai intreb nimic niciodata. multumesc totusi celor care au fost binevoitori a ma invata cate ceva din ce stiu ei...si celorlalti ca cer sa am o cultura muzicala. imi pare cer scuze si pentru numele topicului. va rog frumos sa-l stergeti. TOPIC INCHIS omule, astai forum de chitaristi, deaia scris Romanian GUITARIST forum si nu Romanian rocker forum tiam precizat si mai devreme, nuti trebe un tipar ca sa fii rocker si pana la urma ideea de "rocker" ii ceva relativ, ceva relativ facut mare *** de oameni de *** intro tara de *** cu principii si idei de *** mno amu ii bine?
gadjo Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 ca adaugire la ce a zis ironside.. neaparat trebuie sa faci cheta pe unde mergi.
Recommended Posts