Guest Warpy_Pagan Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Scuze daca nu isi are locul aici topicul asta, vreau doar sa ma ajutati si p mine putin... e vorba de bassul ANUS al lui Termi(pt cei din ploiesti) care s-ar putea sa-l cumpar io. am inteles ca are probleme de genul ca se aude ffffff incet. si acum va intreb... care pot fi cauzele? dozele, butonul de volum, jackul, distanta dintre doze si corzi? cat ar costa niste doze acceptabile de bass cu 4 corzi?
Guest fluffyone Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 1. Toate lucrurile enuntate de tine pot fi valide. 2. Depinde de doze, dar in general pe la 100$ cu +/- 3. Eu n-as cumpara un bass care se numeste ANUS..
malex Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 (edited) e vorba de bassul ANUS ... am inteles ca are probleme de genul ca se aude ffffff incet io cred ca are hemoroizi Edited April 17, 2006 by malex
viktorslama Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 (edited) 1. Dozele se pot ridica. 2. Butonul de volim(aka potentiometrul) se poate inlocui DACA are vreo problema, desi nu cred ca e asa. 3. Nu dai mai tare statia? ) 4. ANUS?! Edited April 17, 2006 by viktorslama
Guest Warpy_Pagan Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 da stiu ca suna amuzant Anus... si io am facut destule glume de genul "ce faci ba te duci acasa sa dai cu degetul in anus?""iti acordezi anusul""iti cureti anusul" si lista poate continua... unde as putea sa gasesc niste scheme de electronica sau cva cum sa repar niste dore? adik in caz ca or fi firele alea lipite prost sau deloc, sa stiu ce am de lipit...
Guest fluffyone Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 nu e o filozofie, dar difera de la tip de doza la tip de doza. Daca ai cerut scheme inseamna ca ai o idee si le vei dibui imediat ce ti se pune bassul in fata.
malex Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 http://www.seymourduncan.com/support/schematics.shtml in josul paginii ai sectiunea bass bafta
Guest Warpy_Pagan Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 nu e o filozofie, dar difera de la tip de doza la tip de doza. Daca ai cerut scheme inseamna ca ai o idee si le vei dibui imediat ce ti se pune bassul in fata. hohoho nu stii kt de mult te inseli... nici nu stiu in ce parte se desurubeaza un bec... dar tatal meu e un fel de dexter... omu ala e nebun complet... zicea k imi face el amplif si statie si pedala de distors, dar a trebuit sa dea de mancare la gaini si a uitat... moromete nr2 P.S.ms malex
Recommended Posts