www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Billy Idol - 10 Iulie Arenele Romane

Recommended Posts

Guest Baumwolle
Posted

Ah!!...Stie cineva care e pretul biletelor?

Posted

Stie cineva cat este si de unde se poate lua bilet?

• 2 weeks later...
Posted

Se pare ca se va tine pe Stadionul Cotroceni: http://www.billyidol.net/

"Just confirmed, dates for Billy's 2006 European Tour: JULY Sat 1 Keskinen Shopping Centre (outdoor), Tuuri Sun 2 Hartwall Arena, Helsinki, Finland Mon 3 New Arena, St Petersburg (outdoor) Wed 5 Riga Arena, Riga, Latvia Thu 6 Ice Hall, Vilnius, Lithuania Sat 8 Exit Festival, Novi Sad, Serbia Mon 10 Cotroceri Stadium, Bucharest, Romania Tue 11 Akademic Stadium, Sofia, Bulgaria Thu 13 Petofi Csarnock, Budapest, Hungary Sat 15 Gu..."

• 1 month later...
Guest Dumi
Posted (edited)

preferam sa fi vazut alt Billy...Joel :) adevarat tipul, desi in romania nu ii prea cunoscut. Steve Stevens rocks

Edited by Dumi
Posted

da asa e ..e trecut..am vazut pe urma..sorry...mama...super tare. :) ..da 120 de ron e mult fratilor..pt un artist care nu mai e in mainstream...oare isi ia el toti banii sau fac romanasii nostrii vreo smecherie? :)

Cine stie...pe undeva pe la mijloc probabil cu banii. Eu mi-am luat bilet si ma duc pana la urma....sper sa fie misto....si mai ales sa nu ploua luni. :)

Posted

A fost superb concertul de aseara.

Un Billy Idol care arata de 30 de ani nu de 50....a cantat...a vorbit cu publicul...pacat ca nu prea s-a inteles ce zicea...a cantat la chitara.

Steve Stevens intr-o forma de zile mari...a facut show....nu pot sa cred cat de relaxat canta la chitara (a cantat pe Gibson Les Paul - vreo 3, un Dean si pe o acustica Godin)....a facut un solo de chitara acustica absolut senzational...nu am crezut niciodata ca va suna atat de bine un astfel de solo intr-un concert de acest gen.

Derek Sherinian din pacate nu a putut arata prea multe...dar la final a pus si el mana pe o chitara.

Brian Tichy.....din punctul meu de vedere un baterist destul de bun.....au zburat betele lui prin aer pe tot parcursul concertului....la ultima piesa a facut schimb cu cineva din staff-ul lor si a trecut la chitara.....si canta mai bine decat multi chitaristi de pe la noi.

La final ai fi zis ca e G3/G4....atatia oameni cu chitari erau pe scena....Billy, Steve, Brian si Derek.

Au cantat si cover-uri...Mony, Mony...Summer Time....L.A. Woman (adaptata....Bucharest Woman)....si cel mai gustat de public... Jump....daca mi-a scapat vreunu imi cer scuze.

Au cantat si piese in forta....au fost cateva si de pe Devil's PlayGround dar nu prea multe....pe care le-au alternat cu piese lente.....o varianta acustica a piesei Hot in the City.

Concertul a fost super....pacat ca a fost pretul biletului atat de mare.

Posted

steve stevens a cantat pe doua gibson les paul , unu alb si unul intr-un disco-glam sunburst, a mai avut un godin electric negru care echipat si cu doza piezo, un music man axis, si doua acustice godin care aratau la fel.

Mda...nu stiu de ce am zis 3 LP....ma lasa memoria. Sa inteleg ca tu ai vazut sculele de aproape ca altfel nu aveai de unde sa stii de cele 2 godin-uri care aratau la fel.

Music Man axis l-am confundat eu cu dean-ul....dar acum imi dau seama ca dean-ul lui are headstockul in v.

Guest recrutul
Posted

au pline 'arenele'? adik ma gandesc la pretul biletelor