Matei Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dupa cum spune si titlul...concert Billy Idol in bucuresti pe 10 iulie la Arenele Romane. Detalii www.events.ro
Guest Baumwolle Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Ah!!...Stie cineva care e pretul biletelor?
Guest miky Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Stie cineva cat este si de unde se poate lua bilet?
Doctor X Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Se pare ca se va tine pe Stadionul Cotroceni: http://www.billyidol.net/ "Just confirmed, dates for Billy's 2006 European Tour: JULY Sat 1 Keskinen Shopping Centre (outdoor), Tuuri Sun 2 Hartwall Arena, Helsinki, Finland Mon 3 New Arena, St Petersburg (outdoor) Wed 5 Riga Arena, Riga, Latvia Thu 6 Ice Hall, Vilnius, Lithuania Sat 8 Exit Festival, Novi Sad, Serbia Mon 10 Cotroceri Stadium, Bucharest, Romania Tue 11 Akademic Stadium, Sofia, Bulgaria Thu 13 Petofi Csarnock, Budapest, Hungary Sat 15 Gu..."
Matei Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Pe site-ul organizatorilor vad ca este anuntat ca se va desfasura pe Arenele Romane. Din cate am inteles vine cu Steve Stevens...sa ne rugam sa vina si cu Derek Sherinian. Cine o oare o canta in deschidere?
Matei Posted May 5, 2006 Author Posted May 5, 2006 Biletul va fi 120 RON pana pe 13 iunie si 150 dupa aia. www.hotnews.ro
Matei Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Cam naspa la cerbul de aur......doar asa ca e mai batran.
Matei Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 nu neaparat, dar expirat total de vreo 10 ani... Eu zic ca merita vazut....doar pentru steve stevens si derek sherinian si tot trebuie vazut....si la tobe o sa fie brian tichy parca.
Guest Dumi Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 (edited) preferam sa fi vazut alt Billy...Joel adevarat tipul, desi in romania nu ii prea cunoscut. Steve Stevens rocks Edited July 6, 2006 by Dumi
Guest Razvain Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ba vine genialul de Derek http://www.dereksherinian.com/tourdates.html
Matei Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 E trecut pe site-ul lui derek deci vine pe 10 iulie la arene.
richterguy Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 da asa e ..e trecut..am vazut pe urma..sorry...mama...super tare. ..da 120 de ron e mult fratilor..pt un artist care nu mai e in mainstream...oare isi ia el toti banii sau fac romanasii nostrii vreo smecherie?
Matei Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 da asa e ..e trecut..am vazut pe urma..sorry...mama...super tare. ..da 120 de ron e mult fratilor..pt un artist care nu mai e in mainstream...oare isi ia el toti banii sau fac romanasii nostrii vreo smecherie? Cine stie...pe undeva pe la mijloc probabil cu banii. Eu mi-am luat bilet si ma duc pana la urma....sper sa fie misto....si mai ales sa nu ploua luni.
Matei Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 S-aveti distractie placuta Pai intr-un post din aprilie ziceai si tu ca vii.
Matei Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 A fost superb concertul de aseara. Un Billy Idol care arata de 30 de ani nu de 50....a cantat...a vorbit cu publicul...pacat ca nu prea s-a inteles ce zicea...a cantat la chitara. Steve Stevens intr-o forma de zile mari...a facut show....nu pot sa cred cat de relaxat canta la chitara (a cantat pe Gibson Les Paul - vreo 3, un Dean si pe o acustica Godin)....a facut un solo de chitara acustica absolut senzational...nu am crezut niciodata ca va suna atat de bine un astfel de solo intr-un concert de acest gen. Derek Sherinian din pacate nu a putut arata prea multe...dar la final a pus si el mana pe o chitara. Brian Tichy.....din punctul meu de vedere un baterist destul de bun.....au zburat betele lui prin aer pe tot parcursul concertului....la ultima piesa a facut schimb cu cineva din staff-ul lor si a trecut la chitara.....si canta mai bine decat multi chitaristi de pe la noi. La final ai fi zis ca e G3/G4....atatia oameni cu chitari erau pe scena....Billy, Steve, Brian si Derek. Au cantat si cover-uri...Mony, Mony...Summer Time....L.A. Woman (adaptata....Bucharest Woman)....si cel mai gustat de public... Jump....daca mi-a scapat vreunu imi cer scuze. Au cantat si piese in forta....au fost cateva si de pe Devil's PlayGround dar nu prea multe....pe care le-au alternat cu piese lente.....o varianta acustica a piesei Hot in the City. Concertul a fost super....pacat ca a fost pretul biletului atat de mare.
Dicu Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 steve stevens a cantat pe doua gibson les paul , unu alb si unul intr-un disco-glam sunburst, a mai avut un godin electric negru care echipat si cu doza piezo, un music man axis, si doua acustice godin care aratau la fel.
Matei Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 steve stevens a cantat pe doua gibson les paul , unu alb si unul intr-un disco-glam sunburst, a mai avut un godin electric negru care echipat si cu doza piezo, un music man axis, si doua acustice godin care aratau la fel. Mda...nu stiu de ce am zis 3 LP....ma lasa memoria. Sa inteleg ca tu ai vazut sculele de aproape ca altfel nu aveai de unde sa stii de cele 2 godin-uri care aratau la fel. Music Man axis l-am confundat eu cu dean-ul....dar acum imi dau seama ca dean-ul lui are headstockul in v.
Matei Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 am stat in al patrulea rand Ehh...eu ceva mai departe si nu aveam nici ochelarii cu mine....asa ca sper sa fiu iertat. Oricum la final toata lumea avea cate un LP.
Guest recrutul Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 au pline 'arenele'? adik ma gandesc la pretul biletelor
Matei Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Nu foarte pline....ceva spre 3000-3500 estimez eu....organizatorii au estimat spre 4000.
Recommended Posts