Guest Baragan Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Concert Apocalyptica - 31 mai - Arenele Romane Bucium si Magica in deschidere
Guest John_OttO Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 (edited) Da oameni buni am fost la Apocalyptica si am avut onoarea de a sta de vorba cu aproape toti cu exceptia lui Antero care e cunoscut ca fiind foarte retras totusi a avut amabilitatea de a-mi semna un autograf cu dedicatie iar tobaru' a semnat pe bete.Stiu ca am fost foarte privilegiat si asta numai datorita perseverentei.Multumesc Apocalyptica pentru aceasta seara minunata. PS:in poza sunt de la stanga la dreapta un prieten,Eicca Toppinen si eu. PS2:Daca suntetzi interesati de poze vi le pun la dispozitie cu drag in schimbul unui PM. Edited June 2, 2006 by John_OttO
Guest Mircea19 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 poate era mai bine sa ai un aparat foto bun la tine
Guest John_OttO Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 poate era mai bine sa ai un aparat foto bun la tine Salut Mircea! Mai aparatul nu e chiar rapciuga numai ca nu era al si nu shtiam eu sa umblu calumea cu el.Nu toate pozele sunt asa dar la aia a focusat aiurea si datorita beznei in pozele unde a fost ceva lumina a iesit ok.Crede-ma ca nu cred ca mai apuc ocazia sa mai fac poza cu Eicca si ma oftic si eu ca nu a iesit lacrima insa ce mai conteaza.Pace!
Recommended Posts