Guest Baumwolle Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Am uitat ceva: pacat ca nu ati avut si voi pe cineva acolo, macar cu o tamburina sau un bongo. E cam rau fara ritm...... Bongo a fost, insa cel care batea la el era si muzicutist, asa ca era cand cu una, cand cu alta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 asa este .. a fost destul de greu de cantat fara ritm .. chiar daca este blues, sau cu atat mai mult, tinand cont si de formula si conditiile in care ne-am adunat acolo ... Cei care au cantat acolo cunosc problemele aparute la monitorizare pe scena .. pe unul din monitoare, care se afla sub clapa mea, a fost preluata doar orga ... pe celalalt eu unul nu l-am auzit, dar cred ca au fost ceilalti fara o chitara care era direct intr-un cub de pe scena, dat ceva mai tare si care mie imi taia sunetul celei de a doua chitari (acustice), a lui Sica .. principalul reper pentru mine a fost bass-ul, care nu s-a auzit mereu, si percutia care iarasi nu a mers tot timpul. O alta problema mare a fost ca nu reuseam sa ne facem semne in privinta unui final sau a unui stop intr-o piesa ... in fine .. a fost un jam cu tot ce presupune acesta, si bune si rele. Raman la parerea mea .. ca au fost si momente placute pentru public .. mai ales in cel de-al doilea program, in rest ... a fost un experiment interesant, mai ales pentru mine ... a fost pentru prima oara cand am cantat blues cu cineva, daca era o toba m-ar fi ajutat foarte mult, cel putin asa cred. Multumesc si eu lui Vali de la Teamsters pentru invitatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest leo2pop Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Frumos ceea ce am vazut in filmulet. Si ... mi sa parut cam ciudat aranjamentul vostru in scena [sigur ca nu cunosc scena si cit loc e pe ea!]...cit despre faptul ca nu va vedeati ochii in timpul cintatului.... Asta cred ca a fost foarte rau rau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Bongo a fost, insa cel care batea la el era si muzicutist, asa ca era cand cu una, cand cu alta... Aha, atunci mai merge. Am crezut ca asa a mers tot concertul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest acis Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 poze ... si de la "masa cealalta" Merci baietilor de pe scena si in mod deosebit celor din sala. (ne-au suportat pana la ore tarzii!!) Data viitoare iese mai bine! Blues for good moods! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanGuitar Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Va felicitez din tot sufletul, sunt convins k a iesit super misto, ca de obicei la concertele Teamsters. Imi pare rau ca nu sunt la Bucuresti. Asta-i viatza. Tineti-o tot asa, bafta multa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carramba Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 bai, da' de contrabasist ce ziceti, fratilor, pe mine m-a spart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts