www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Caut Profesor De Chitara- Craiova, Pret Mic


Guest Al3x
 Share

Recommended Posts

Pai la pretul ala ar mai veni pwlea spataru' la tine... sau vor venii cei care sunt la un stadiu inalt, si acolo da, intr-adevar merita sa dai si 500.000 pe sedinta.

Dar la nivelul de incepator la care sunt eu, nu e prea mare bataie de cap sa imi arate cineva cateva chestii(parerea mea) si 200.000 e enorm.

 

Probabil cei care vorbesc de asemenea sume astronomice sunt din Bucuresti, Brasov, hai si Timisoara, unde situatia e mai buna, dar aici in Craiova sedinta la matematica/romana/istorie este de maxim 200.000.. intre 150.000 si 200.000 sunt preturile.

In conditiile in care mi se pare mai stresant sa inveti pe cineva chestii complicate de matematica decat niste banalitati la chitara, cum sa schimbe acordurile si sa aiba o pozitie buna de cantat, cateva cantecele si gata sedinta.

La noi in craiova e saracie(nu avem nume mari care sa investeasca in localitatea noastra, nu avem zeci de fabrici cum au altii, dimpotriva, investitorii se feresc de zona asta).

 

 

Daca e sa ma iau dupa unii dintre voi, ma duc frumusel si iau Wellmeisteru' care l-a cumparat bunica pt. mama mea si cant la colt de strada la acordeon ca sa strang bani de meditatii(in ideea ca e mai usor sa inveti cateva cantecele la acordeon ca sa le canti pe strada).

 

Unii dintre voi chiar ati raspuns frumos, mi-a placut ... dupa mine, puteti inchide topicul...

Link to comment
Share on other sites

Guest Sylviu

referitor la sedintele de matematica.. pt clasa a 8-a probabil k e 200 de mii sedinta, desi cred k ajunge pe la 300.. dar sedinta la mate k sa te pregatesti pt ASE sare de 800 de mii..

 

acuma depinde si cum vrei sa inveti.. vrei sa inveti doar acordurile sa canti asa niste cantecele de munte sa agati fete, da e destul de mult 200 de mii.. vrei sa inveti fingerpickin blues si alte alea si ulterior sa incerci sa iti faci o trupa.. pai e kiar rezonabil pretu..

 

in fine.. tu stii cum sta treaba pe la craiova..

Link to comment
Share on other sites

Pai exact asta ziceam si eu,pt. inceput ar trebui sa fie pretul mai mic, pt. ca te invata niste chestii banale pt. profesor... iar pe masura ce progresezi sa mai mareasca pretul... cand ajungi la chestii complicate de teorie si practica, atunci mai merge :)

Link to comment
Share on other sites

De ce trebuie sa fii carcotas, ma refeream ca primele luni sa fie pretul mai mic pana te prinzi si tu cum sta treaba cu basics-urile, iar apoi sa platesti tariful integral :)

 

sunt unii care muncesc de dimineata pana seara si tot castiga mai putin decat "mediatorii" .. oricum close topic am aflat ceea ce voiam( de fapt n-am aflat mare lucru si pornesc la drum si mai derutat decat inainte dar deh... un shut in fund e mai bun decat o palma prieteasca... it pushes you even further...)

Link to comment
Share on other sites

Guest fluffyone

Toata stima dar se plateste si 30 chiar si 50 de euro pentru o lectie de muzica de la un maestru. Parerea mea: merita.

 

Referitor la nivelul muzical, cu cat iti da ma multa bataie de cap un incepator cu atat ai putea sa ceri mai mult. E destul de greu pentru cineva sa iti explice de la zero niste chestii care lui ii vin perfect firesc si e foarte frustrant sa vezi un progres lent la inceput, ba uneori chiar un regres de la o sedinta la alta daca respectivu nu studiaza acasa.

 

PS: Daca tu ai drum prin bucuresti si crezi ca ai ce invata de la mine eu iti ofer 3 sedinte gratuite de 3 ore fiecare.

Link to comment
Share on other sites

Nu multumesc, am gasit cateva persoane foarte de treaba, Hix, Mc.Chicken si mai nou Jovi(nu mai stiu usernameul de pe forum) care mi-a aratat foarte multe lucruri pe care eu nu le stiam, si ii multumesc foarte mult pt. rabdarea pe care o are cu mine(pacat ca distanta ne desparte)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Salutare, stie cineva un profesor bun de chitara din craiova, sa fac meditatii cu el, si sa aiba un pret rezonabil?

200.000 sedinta de 2 ore mi se pare nesimtire curata :|

 

Multumesc.

 

 

Daca e vorba de chitara clasica, nu vei gasi nimic nici macar pentru suma asta. Numele spre care ar trebui sa te orientezi sunt Mitrache si Mihaescu. Tortura placuta! :)

Pentru electrica, auzit-am ca Silviu, pustiul de la Nopti Albe, pretinde 150.000. Il gasesti in fiecare seara de joi in Pulp.

Tot pentru electrica, vezi cum poti da de Ilicievici, de la Redivivus. Nu stiu ce tarife are, dar cred ca e mai scump. Deh, experienta se plateste.

Pentru sume mai mici... nu stiu. Du-te joi seara la Murphy's si vezi daca iti place cum baga flacaul de la acustica (chiar imi scapa numele lui acum, sunt nedormit de 24 de ore... sorry). Vorbeste cu el, e de treaba.

Link to comment
Share on other sites

mda...am citit cele spuse de voi mai sus si sunt de acord...

de ce?simplu...cum credeti ca am facut rost de aproape 8 mil ca sa'mi i'au o chitara decenta cat de cat?

pai,am facut burgeri , am carat marfa prin depozite, am dat meditatii la mate si fizica :) ...

ideea e ca daca vrei...poti...(si nu am facut nazuri cand mi s-a oferit sansa sa fac ceva).

deci,viitori guitaristi,uniti-va...aaaa...ups,puneti osu' la treaba :)

 

 

vreau si io.... meditatii la mate/fizica... vb serios...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest ~Hyperion~

Ma uite eu fac cu un prof extrem de bun la pretu de 200 de mii o singura ora (deci o sedinta). E cam scump avand in vedere ce cauti tu, dar eu ma ofer sa te invat la un pret mult mai mic cum sa canti la chitara, astfel incat sa poti sa canti mai orice piesa vrei tu indiferent de gen. Incep cu lucrurile de baza , insa nu stiu prea multa teorie muzicala (la asta lucrez si eu :) ). Eu cant la chitara clasica si anume piese clasice de chitara. Consider ca am destule cunoshtiinte si indemanare sa te invat sa poti sa canti mai orice, porinid cu piese clasice de chitara si dupa facem ce mel vrei tu :)

Link to comment
Share on other sites

Guest ~Hyperion~

Eu vb serios :) . Chiar vreau sa predau sa scot si eu un ban cinstit ca imi trebuie pt o chitara :) . Prima shedinta gratis, garantez progrese vizibile :) si dupa o vreme o sa fiti capabili sa cantati mai orice :( Va intereseaza? (pret negociabil)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.