Guest GrungeTelecaster Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Fratilor , am un mare handicap ca sunt stangaci la chitara , adik cant invers decat majoritatea dintre voi , si oriunde merg in magazinele cu chitari nu sunt decat pe dreapta, ma simt discriminat intr-un fel , as vrea sa stiu unde as putea sa gasesc si eu o chitara electrica pe stanga (Fender,Squier,Epiphone), sau sa fac comanda si sa imi vina in vreo 2 saptamani , sa nu trebuiasca sa astept cu lunile ... de vreo 2 ani incerc sa imi fac rost de un Epiphone Les Paul Left Handed si nu gasesc nicaieri , nici la comanda .. iar la MUZICA Bucuresti , tre sa astept vreo 2 luni pana imi apare, nici atunci nush sigur daca au pe stoc ... no zice-ti-mi daca stiti, mersi .
NiNjA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cam de ce buget dispui si care te-ar tenta mai bine dintre Fender si Epi?
Guest GrungeTelecaster Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cam de ce buget dispui si care te-ar tenta mai bine dintre Fender si Epi? pai m-am interesat de Epiphone LP Standard si ar fi pe la vreo 16 milioane .. oricum .. as dispune de pan la 20 milioane de lei . ar fi ok un Fender Tele dar si mai bine un Epiphone LP.
vektor Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 daca nu te deranjaza aspectul estetic (butoanele pe partea cealalta) iti poti lua un flying v si sa ii pui corzile invers.
NiNjA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Te coafeaza? http://www.ishibashi.co.jp/webshop/guitar/...r-j/tl7170l.htm http://www.ishibashi.co.jp/webshop/guitar/...nda/tl7180l.htm Fender Japan, nu Mexico & shit.
Guest GrungeTelecaster Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 nu-mi place flying v pentru ca nu pot sa-l tin in brate cand repet .. e buna doar de cantat in picioare si in concerte ... plus ca nu-mi place mie din start flying v sau firebird n' stuff
Guest Sylviu Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 fa ca jimi hendrix si intoarce kitara.. it worked for him
Guest packardb Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Fratilor , am un mare handicap ca sunt stangaci la chitara , adik cant invers decat majoritatea dintre voi , si oriunde merg in magazinele cu chitari nu sunt decat pe dreapta, ma simt discriminat intr-un fel , as vrea sa stiu unde as putea sa gasesc si eu o chitara electrica pe stanga (Fender,Squier,Epiphone), sau sa fac comanda si sa imi vina in vreo 2 saptamani , sa nu trebuiasca sa astept cu lunile ... de vreo 2 ani incerc sa imi fac rost de un Epiphone Les Paul Left Handed si nu gasesc nicaieri , nici la comanda .. iar la MUZICA Bucuresti , tre sa astept vreo 2 luni pana imi apare, nici atunci nush sigur daca au pe stoc ... no zice-ti-mi daca stiti, mersi . Eu am un Samick Aniversary ...cu diverse probleme Daca te intereseaza ...anunta-ma, ca vreau sa-mi iau Fender Stratocaster American series ...LH MP OWH id:balustefan
Recommended Posts