Guest Radu22 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Salut! M-a rugat cineva sa ii retastez chitara electrica si nu stiu ce fel de fretwire sa iau.(cand mi-am retastat-o pe a mea mi-a dat un prieten fretwire).Vreau sa iau de pe net fiindca stau intr-un oras mic,unde nu avem un magazin special pt asta.Am gasit doua tipuri si nu stiu ce sa iau:Asta e mai ieftina(dar nu stiu daca e buna,ca scrie pre-shaped),iar asta e putin mai scumpa si nu stiu daca merita sa dai atatia bani. Ce ziceti?
picnic Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Ce model de chitara trebuie retastata? In functie de asta alegi fretwire-ul. Ambele tipuri indicate de tine sunt pre-shaped. Daca folosesti primul model faci o oarecare economie daca tai bucatile cat mai aproape de latimea fretboardul. Oricum iti trebuie cel putin 5 buc de 24 cm.
trace Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 cel mai simplu iti iei un subler si masori toate dimensiunile alea pe acolo. vezi al doilea link .pe poza apar niste masuratori . te duci la chitara ,masori tot si cauti unele la fel . daca tot nu ai mai schimbat si vrei sa nu faci vre-o boacana
Recommended Posts