Squier Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Cu chiflele de rigoare va prezint o piesa ce-mi apartine 100% .N-am avut rabdare sa astept mixul final al piesei Mihai_Tacoi___Here_is_now.mp3
Squier Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 place, place, astept final mix mersi,vreau si eu sa-i multumesc lui Robert Ardeleanu (Trenul de Noapte) pentru inregistrarea trackului de bas e nevoie de o prelucrare a soundului pt ca acum realizez si eu ca una am auzit eu si una s-a inregistrat alte rosii ?
Musaro Adriano Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Bravo frate, mai trebuie bibilita un pic ideile nu sunt rele, imi tage spre satriani!! Eu i as da un pic de balans si de 'coi' in plus, dar este vorba de gusturi personale aici, piesa imi da impresia de ceva tras bucatica dupa bucatica cu prea multe grij sa nu gresesti, ar trebui sa esersesi pe ia pana esti mai sigur si decis si dupa acea mai tragi o data, cu siguranta o sa se simta mai bine ce vrei sa trasmiti!! felicitari!!
Squier Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Bravo frate, mai trebuie bibilita un pic ideile nu sunt rele, imi tage spre satriani!! Eu i as da un pic de balans si de 'coi' in plus, dar este vorba de gusturi personale aici, piesa imi da impresia de ceva tras bucatica dupa bucatica cu prea multe grij sa nu gresesti, ar trebui sa esersesi pe ia pana esti mai sigur si decis si dupa acea mai tragi o data, cu siguranta o sa se simta mai bine ce vrei sa trasmiti!! felicitari!! mersi mult adriano,apreciez feedbackul .nu e trasa pe bucati dar trebuie sa ma dezobisnuiesc eu de frica asta de a gresi ,ai dreptate . o sa revin candva cu o varianta trasa profi,acu' am cantat acasa sa nu mi pierd ideea
Recommended Posts