Pit Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Salutare, Am 31 de ani, sunt basist (de 16 ani deja) si chitarist (de ocazie), din Bucuresti. Mi-ar place sa incerc sa fac ceva minimalist, acustic. De mult m-a tentat ceva de genul asta, spre folk, country (apropo de Bob Dylan care canta la Bucuresti in iunie), dar m-am tot bagat in proiecte electrice, cu multi oameni care n-au nimic de spus si care n-au mers departe. O chitara, un bas si poate percutie-ceva, e formula spre care tind. e-mail: Petre.Sandulescu.III@gmail.com Multumesc!
Pit Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Vreun solist care are ceva de spus? Si care crede ca o poate face "stripped down"?
Pit Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Imi mai trebuie un solist/chitarist. E cineva (voce+chitara) interesat(a) de o trupa acustica ("rece"/"unplugged"), gen folk/country?
Pit Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Imi mai trebuie un solist/chitarist. A se intelege un solist care canta si la chitara in acelasi timp, nu doi oameni diferiti.
Recommended Posts